2777
2789

چند وقته من تو تاپیک های مختلف میبینم که با خانوم های شاغل بد رفتار میشه چرا ما زنا نسبت به هم رحم نداریم ؟ مثلا خانومه داره میگه چقد سخته هر روز دو نوع غذا باید درست کنم شوهرم سرکار ناهار بخوره بعد در جوابش میگن خب کمتر به قر و فرت برس بشین خونه همسر و زندگی مهم تره 😐😐😐😐 

و کلی حرف دیگه 😕

همه ی ما زن ها اگه دلمون بخواد  کار کنیم و در این صورت مرد باید بیشتر را بیاد و همیشه منتظر غذاهای عالی و خونه ی تمیز و مرتب نباشه باید خودش هم همکاری کنه و زنش رو درک کنه که چقد خسته میشه

اینم بگم هرکسی دوس داره شاغل باشه باید  تلاش کنه یا درس بخونه یا حرفه ای یاد بگیره تا خودش هم مستقل و راضی بشه دیگه نیاد عقده هاشو سر خانومای شاغل خالی کنه واقعا زشته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ما ک شاغل نیستیم نه قرو فر داریم نه خونه همیشه مرتبه ، آی ام یک عدد تنبل :))))

مثله من 😂😂

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

همه محترمن کسی حق توهین نداره

هر کسی به اون یکی گیر بده یک عدد عقده ایه که ارزوشه جای طرف باشه به همین برکت قسم😁

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اکثر مردا کار خونه نمیکنن حتی اگه خانمش شاغلم باشه       زنی  که هم سر کار میره هم کار خونه میکنه زودتر از زن خانه دار پیرمیشه هیچوقتم نمیتونه اون نشاطی که زن خانه دار داره رو داشته باشه   من خودم هر دو رو تجربه کردم    خواهرمم الانشاغله همینو میگه   خواهر شوهرم که خودش یه پا مرده بازم نظرش رو خانه داریه  چون انرژی میبره چه بخوایم چه نخوایم 

😐😐😐

بعضیا خیلی ضد زن برخورد میکنن حالا چرا نمیدونم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
اکثر مردا کار خونه نمیکنن حتی اگه خانمش شاغلم باشه       زنی  که هم سر کار میره ...

ولی استقلال مالی خیلی خوبه 

من برعکسش و زیاد دیدم: چطوری روتون میشه دست تون جلو شوهرتون دراز باشه؟ خدایی خانه داری خیلی آسونه این خانه دارا فازشون چیه همه اش می نالن؟ آرامش و استقلال و عزت نفس تو خانه داری پیدا نمیشه! 

من یه کلام گفتم آمار میگه زنان شاغل جز در فاکتور سلامت جسمی و سطح استرس، از زنهای خانه دار بالاترن( با ذکر منبع و سایت) خانومای شاغل اومدن گفتن نخیر ما خیلی هم در آرامشیم!اول بمن توهین کردن و بعدم به آمارگیر و جامعه ی آماری و بعد به انتشار دهنده!

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
ولی استقلال مالی خیلی خوبه 

من دوران قرنطینه حسابی تو خونه کیف کردم تجربه ی خانه داری بود 

ولی حاضر نیستم بیرون کار نکنم تحت هیچ شرایطی و همسرم هم وظیفه داره با این قضیه کنار بیاد و خودشو وفق بده