2777
2789
عنوان

یه صحبتی دارم با خانوم هایی که شاغل نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 18 پست
من دوران قرنطینه حسابی تو خونه کیف کردم تجربه ی خانه داری بود  ولی حاضر نیستم بیرون کار نکنم ت ...

اگه کار خوب باشه زن حتما باید کار کنه خیلی خوبه 

من خودم خیلی دنبال کار گشتم ولی واقعا حقوقاشون پایین بود اصلا ارزششو نداشت برم 😔😔 

امار افسردگی تو خانمهای خونه دار خیلی بیشتر از خانمهای شاغله

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

زمانه طوری شده که باید هرکس روی پای خودش بتونه بایسته, وابستگیش رو از خانواده و همسر کم تر کنه. دیگه محدودیتی برای خانمها مثل قبل نیست. همیشه به آینده تون فکر کنید که اگر شوهر به هردلیل نباشه آیا ثروت و مالی دارید بتونید ادامه بدید. اگر خانه دار هستید و به اینکار علاقه دارید لااقل خودتون رو بیمه کنید. مهارتی رو بلد باشید که اگر مجبور شدید بتونید از اون استفاده کنید.

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برعکسش و زیاد دیدم: چطوری روتون میشه دست تون جلو شوهرتون دراز باشه؟ خدایی خانه داری خیلی آسونه ای ...

هرکسی تو زندگیش حق انتخاب داره  

کار بیرون جزو حقوق طبیعی ما هست یک چیز اضافه نیست که تا شرایط سخت میشه بگیم نرو سرکار !! 

خب مشخصه کسی که بیرون هم کار میکنه سطح استرس بالاتر و سلامت جسمی پایین تر داشته باشه ولی ارزششو داره

اگه کار خوب باشه زن حتما باید کار کنه خیلی خوبه  من خودم خیلی دنبال کار گشتم ولی واقعا حقوقاشو ...

اگه دوس داری و اگه کار جای پیشرفت داشته باشه حقوقش کم هم باشه برو کم کم پیشرفت میکنی و هم برات رزومه میشه هم موقعیت های بهتری برات پیش میاد این تجربه ی منه عزیزم