2777
2789

شوهرم داخله چنتا گروه وات ساپ عضوه شغلش راننده ماشین سنگینه میگه برا بار عضوم اسمه گروهم هس رانندهای کامیون سوار این حرفا ولی داخلش زنای خرابم هس هزاربار دعوامون شده سر این قضیه میگه لف دادم باز دوباره رفته این اخریم دوتاوات ساپ نصب کرد بود که گندش دراومد من فهمیدم داخلش پر بود از گروهای....😔پاک کرد الان این وات اصلیش دوتا گروهه فقط اما نوشته22227پیام فک کنم مخفی کرده گروهارو😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو وات که نمیشه مخفی کرد 

کلا از این گروها زیاده

راستم میگن ها ماله مردهاست ولی مردا چیزایه بد میفرستن

منم شوهرم اوایل ازدواج تو گروه آرایشگاه عضو بود متوجه شدم شبا فیلم بد میزارن بقیه اعضا باهاش دعوا کردم پاک کرد گروهو

بازم بگو حذف کن

خب نگاه چقد بگم بهم میگه مگه از پشت کوه اومدی اینا ی چیز عادیه کسی که هلش باشه میره طرفه اینا نمیخاد بترسی چرا دل نمیکنه از این اشغالا 😔😔

تو وات که نمیشه مخفی کرد  کلا از این گروها زیاده راستم میگن ها ماله مردهاست ولی مردا چیزایه ب ...

😔😔😔😔فیلمای بد به کنار این خاله مریم و خاله..

این زنای خراب چی

اره اگر تعداد داره ولی وارد میشی چیزی,نیست مخفی کرده

و اینکه منطقی حرف بزن خو

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

همش بهش بگو حذف کنه

اگر نکرد بگو پس منم نصب میکنم

مثلا شوهرم اینستا داشت

واقعا هم اینستاش ماله کارش بود یعنی پیجه کارش بود

گفتم پاک کن گفت به قرآن کاریه 

گفتم اوکی منم نصب میکنم

با همه مخالفتش من کاره خودمو کردم

بعد گفت پاک کن 

گفتم آهان پس هر دو باهم پاک میکنیم

اونم پاک کرد دیگه

خب عزیزم این زنا تو همه ی گروه ها هستن خب والا شوهر منم تو تل عضوه زنای خرابم هستن ولی شوهر من کاری ...

من خیلی حساسم خیلی حسود فکر میکنم اینارو که میبینه من به چشمش نمیام دیگه

خب نگاه چقد بگم بهم میگه مگه از پشت کوه اومدی اینا ی چیز عادیه کسی که هلش باشه میره طرفه اینا نمیخاد ...

بگو اگه خیلی شما باکلاسی و فکرت آزاد منم میرم داخل همچین گروهای ببینم شما بدت نمیاد الکی ها نری ولی یجوری رفتار کن رفتی

💗برا حامله شدنم و شفای مادر شوهرم صلوات دعا کنید مرسی💕