2777
2789

بچه ها خیلی تبلیغات زیادی میکنن میخوام بدونم کسی این رژیم گرفته نه این آدما که میان تبلیغ میکنن به اندازه کافی تو اینستا دیدمشون یسری حرفای تکراری ...میخام حقیقت بدونم و اینکه باید قبلش آزمایش بدم تا بدونم چه بیماری دارم ...مثلا قند و چربی منظورم و اینکه وسیله خاصی باید داشته باشم

منم زیاد دیدم اگه گسی هست بگه ببینیم چه جوریاس

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی شنیدی؟من تاریک قبلی نگاه کردم یسری منفی شدید برسی مثبت شدید قشنگ توضیح ندادن .

شنیدم فوق العاده آسیب میزنه به بدن.. به پیج دارم همیشه اساسی و علمی حرف میزنه اونم میگفت خیلی افتضاحه و بدترین رژیمی ک دیده این بوده 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...