2777
2789

بچه من یه یخچال دارم از اینها که بالا شون فریزره خیلی فریزرش کوچیکه 

میخوام فریزر بگیرم بنظرتون کدومش بهتره ایستاده ها جا برا همه چی دارن؟؟

خودم دوست دارم ایستاده بگیرم بعد یخچالشم ست کنارش بعد که پول دستم اومد بگیرم ولی میترستم همه چی جا نده 

صندوقی خیلی چیز جا میده ولی نمای خوشکلی نداره

ایستاده 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون من به ظاهر میرم همیشه میگم ایستاده

صندوقی هی باید تا کمر خم شی بری یه بسته گوشت دراری

شوهر نی نی سایتی کیست؟به مردی گفته می شود که تا قبل از ازدواج مادرش رو بندرت می بیند و ارزشی برای حرفها و راهنمایهایش قائل نیست اما به یکباره بعد از ازدواج دوست دارد مادرش را هر روز ببیند و حرف،حرف او باشد‌ ،خواهرش را که تا قبل ازدواج اغلب اوقات با او در ستیز بود حالا دیگر او را مانند قدیسه ی می پرستد .گفته شده این موجود علاقه عجیبی به پسردار شدن دارد بطوری که محمدرضا پهلوی،علی دایی..آنقدر مانند او دنبال جانشین نیستند.تا کشفیات بعد بدرود .شما هم چیزی بولدی از شوهرای نی نی سایت توجهتون رو جلب کرد بگید تا اضاف کنم😂دوستان ازم خواستن که شورت قرمززز رو هم اضافه کنم😂
اخه بچه ما رب ،ابلیمو ،و رطب ،وخیلی چیزایی دیگه که فصلش باشه میگیریم فریز میکنیم میترسم جا نده

ربو ابلیمو مگه خراب میشه؟من ربم همیشه تو بطری ها مثل نوشابه س ابلیمومم تو بطری شیشه ای بیرون یخچال تو انباری