2777
2789
عنوان

بچه ها میشه لطفا بیاید تو تاپیکم

195 بازدید | 22 پست

ما یه مشکلی داریم لطفا اگه میشه با دلای پاکتون یه صلوات بفرستید دعا کنید مشکلمون فردا حل بشه ازتون خواهش میکنم😔انشالله شماهم هرچی از خدا میخواید بهتون بده

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی فردا خبر خوش بگیری تگمون کنی 

انشالله خدا از دهنت بشنوه

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🌷😍

یونیکورن هستم یک تک شاخ🦄من کاربر پیتزاpitzaبودم ولی لغو کاربری شدم 🤣🤣هستم در خدمتتون😎خب حالا یه صلوات واسم بفرستید اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌷 یه روز یه تک شاخ میخوره به دوشاخ برق میگیرتش میمیره😒🤣🤣🤣🤣همین الان اینو ساختمااااااااا🤣🤣🤣🤣🤣بگی شنیدی با همین ثم هام میام تو لوزلمعدت😂😂😂😂😂😂
فرستادم عزیز

ممنونم 🌹

فرستادم عزیزم انشاالله مشکلت حل میشه

مرسی دوست خوبم

فرستادم 

ان شاالله حاجت روابشین

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
فرستادم  ان شاالله حاجت روابشین

مرسی دوست عزیز