2777
2789
پس کاشکی زودتر باهاتون آشنا میشدم من شمالم

الهی عزیزم...کجای شمالی؟من نمک ابرودم.اصلا همینجوری میدادم بهت میبردی.من خیلی رسیدگی میکنم،انواع ویتامینای خارجی میدم بهشون.

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
الهی عزیزم...کجای شمالی؟من نمک ابرودم.اصلا همینجوری میدادم بهت میبردی.من خیلی رسیدگی میکنم،انواع ویت ...

وای ممنون دست گلت درد نکنه 😍😍من رشت هستم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه.همین قیمت هاست تقریبا،70،80تومن قفس و لوازم هاشه،بقیه شم قیمت پرندشه،،سه ماهه دونخوره

آره دونخور راحتتره فکر کنم

وای ممنون دست گلت درد نکنه 😍😍من رشت هستم 

😍😍❤️

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
الهی عزیزم...کجای شمالی؟من نمک ابرودم.اصلا همینجوری میدادم بهت میبردی.من خیلی رسیدگی میکنم،انواع ویت ...

عزیزم شما که پرورش دهنده ای،من پرنده مو هر6ساعت بهش مخلوط بیسکوییت مادر و تخم مرغ اب پز،خوب میکس میکنم با کمی اب جوشیده ولرم رقیق میکنم و باسرنگ بهش میدم،میخوره،تاچندروزگی بهش با سرنگ غذابدم،چطوری دونخورش کنم؟

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
عزیزم شما که پرورش دهنده ای،من پرنده مو هر6ساعت بهش مخلوط بیسکوییت مادر و تخم مرغ اب پز،خوب میکس میک ...

وای چه سخت یعنی جوجه عردس اینقدر رسیدگی داره مثل بچه

وای چه سخت یعنی جوجه عردس اینقدر رسیدگی داره مثل بچه

دقیقا،البته جوجه من سرلاکیه،،یعنی کوچیکه،جوجه دونخور این مشکلاتو نداره،

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
دقیقا،البته جوجه من سرلاکیه،،یعنی کوچیکه،جوجه دونخور این مشکلاتو نداره،

آره انگار چه خوب شد پس پرسیدم

😍😍❤️

سلام عزیزدلمم رفتم خرید عروس هلندی بچست گفت پروبالش هنوز درنیومده کامل کاکل داره زیر کاکلش کچله مدلشه گفت مدلشه همه عروس هلندیا اینطورین؟؟

عزیزم شما که پرورش دهنده ای،من پرنده مو هر6ساعت بهش مخلوط بیسکوییت مادر و تخم مرغ اب پز،خوب میکس میک ...

معمولا تا پنجاه روز با سرنگ غذا میدم بهشون،بعد چون عروسای من بقیه عزوسا ک بزرگتر هستن رو میبینن دون میخورن خودبخود از کارای اونا تقلید میکنن و میخورن.اما برای شما اگه تک هستش نباید یهو سرنگو ازش بگیری،باید در واقع فاصله غذا دادنشو بیشتر کنی و غذا داخل سرنگ کمتر بریزی،و با دستت چیزای دیگه مثل سبزیجات و سیب بدی ک غذا خوردنو یاد بگیره.حواست باشه یهو سرنگو قطع نکنی ک ممکنه حیونی تلف بشه

سلام عزیزدلمم رفتم خرید عروس هلندی بچست گفت پروبالش هنوز درنیومده کامل کاکل داره زیر کاکلش کچله مدلش ...

سلام عزیزم.بله تا موقعی ک جوجه ان زیر کاکلشون پر نداره،ولی بنظرم اینو نگیر چون خیلی کوچیکه،دونخوره؟اگه دونخور نیست و سرلاکیه اصلا نگیر چون دونخور کردنشون سخته 

سلام عزیزم.بله تا موقعی ک جوجه ان زیر کاکلشون پر نداره،ولی بنظرم اینو نگیر چون خیلی کوچیکه،دونخوره؟ا ...

سلام عزیزم خریدم خداروشکر دونخوره همسایه بالاییمونم خیلی وقته عروس هلندی داره یکم ارزن پرنده خودشو آورد واسه این که توش تخمه ریز هم بود بهش داد خورد گفت بهش سفیده تخم مرغ هم یکم بده هفته ای یبار خیلی خوبه .

میگم  یه سوالی دارم این پرنده خداروشکر خوبه. فقط یکم غریبی می کنه سر وصدا نداره ولی دستم میبرم پیش قفسش می خواد نوک بزنه بازی کنه ولی نمی دونم چرا از وقتی آوردمش گلوم یجوریه انگار یچیزی میپره توگلو هی سرفم می گیره نمی دونم تلقینه یا حساسیت ولی گفت پرنده سالمه

سلام عزیزم خریدم خداروشکر دونخوره همسایه بالاییمونم خیلی وقته عروس هلندی داره یکم ارزن پرنده خودشو آ ...

خداروشکر اینطوری راحتتره.عزیزم فقط تابستون ده روز یکبار سفیده تخم مرغ بده چون بعضیاشون حساسیت دارن و بالا میارن.تابستون فعلا هفته یی یکبار سیب و کاهو و سبزی بده چون هنوز کوچیکه ممکنه اسهال بشه.خیلی کم بده.بعد راجع به اینکه میگی نوک میزنه طبیعیه،چون تازه وارد به محیط جدید شده و باید شما و محیطو بشناسه،فعلا تا یک هفته کنار قفسش برو باهاش حرف بزن بذار صداتو بشناسه ک متوجه بشه صاحبشی،تا یکماه طبیعیه این علائمو داشته باشه بعد کم کم شروع به رام کردن و آموزشش بکن.گلوتم هیچی نیست حساسیت داری کم کم عادت میکنی.منم اینا زیاد پرواز میکنن اینطوری میشم.فقط  به دستشویی زیاد توجه کن،ک اگه خیلی معذرت میخوام اسهال بود ببریش دکتر یا بر اثر مصرف زیاد سبزیجاته و سریع بهش سیب بده.و اینکه فعلا ازادش نکن اگرم کردی پرده ها کشیده باشه ک خودشو جایی نزنه اگرم یک در صد نوکش یا بالش جایی خورد خونی شد سریع آرد ذرت یا ارد نشاسته بریز خونش بند بیاد

خداروشکر اینطوری راحتتره.عزیزم فقط تابستون ده روز یکبار سفیده تخم مرغ بده چون بعضیاشون حساسیت دارن و ...

واای یک دنیا ممنون از راهنماییت عزیزدلمم واقعا خیالمو راحت کردی الهیی که به هر چی می خوای برسی یه سوالم داشتم فردا برای یکاری دوروزه میریم تهران می تونم با خودمم ببرمش دلم براش تنگ میشه تو راه اذیت نمیشه اگه آب نخوره تا پنج ساعت اذیت نمیشه چون امروز رفتیم خریدیمش آوردیمش تو قفسش آب بود همه ریخت رو صندلی ماشین 

خداروشکر اینطوری راحتتره.عزیزم فقط تابستون ده روز یکبار سفیده تخم مرغ بده چون بعضیاشون حساسیت دارن و ...

اگه مشکلی نداره درخواست دوستیمو قبول کن مرسیی😍😍