2777
2789
سلام عزیزم خوبی ببخشید یه سوال دارم عروس هلندیم از امروز صبح یکم بیحاله همش چرت میزنه امروز گرف ...

سلام عزیزم ممنونم.معذرت میخوام وضعیت مدفوعش چطوره؟فقط همین یکبارو بالا اورده؟این فصل پرنده ها خیلی در معرض ویروسن.بنظرم ببرش دکتر حتما نشونش بده.معمولا تا دو هفته اول صاحبشون عوض میشه اینطورین ولی فکر کنم شما بیشتر میشه ک گرفتیش

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

سلام عزیزم عروست حالش خوبه؟بهتر شد؟

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم عروست حالش خوبه؟بهتر شد؟

سلام عزیزم ممنون که به فکری راستش همون روز از همسایه بالاییمون پرسیدم که عروس دارن بهم گفت یکم قرص سرماخوردگی خورد کن بهش بده منم هر کاری کردم نمی خوردالبته یه تیکه کوچیک موفق شدم بهش بدم بقیشم پودر کردم تو آب که بخوره وبراش اسپند دود دادم بردمش تو اتاق گرم خداروشکر الان بهتره ممنون که پرسیدی😘🙏💗

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم ممنون که به فکری راستش همون روز از همسایه بالاییمون پرسیدم که عروس دارن بهم گفت یکم قرص س ...

خواهش میکنم عزیزم.ای جان سرما خورده.حواست باشه چون کوچیکه زود سرما میخوره.جلوی باد کولر نذارش.ولی ازین به بعدم سرخود قرص سرماخوردگی نده ممکنه حساسیت داشته باشه

خواهش میکنم عزیزم.ای جان سرما خورده.حواست باشه چون کوچیکه زود سرما میخوره.جلوی باد کولر نذارش.ولی از ...

آره بردمش تو یه اتاق زیر نور آفتاب مجبورشدم درشم ببندم چونداینطرف کولر روشن می کنم درمورد قرصم اتفاقا شک داشتم بهش بدم یا ندم ولی گفتم امتحان کنم

آره بردمش تو یه اتاق زیر نور آفتاب مجبورشدم درشم ببندم چونداینطرف کولر روشن می کنم درمورد قرصم اتفاق ...

ای جان عزیزم😍فقط علاوه بر اینکه زود سرما میخورن زودم گرمازده میشنا حواست الان باشه تو فصل گرما هستیم

ای جان عزیزم😍فقط علاوه بر اینکه زود سرما میخورن زودم گرمازده میشنا حواست الان باشه تو فصل گرما هستی ...

عهه واقعا نمی دونستم همش میزارمش تو اتاق گرم جلوی آفتاب😲 مرسی  که گفتی عزیزدل😘😘

عهه واقعا نمی دونستم همش میزارمش تو اتاق گرم جلوی آفتاب😲 مرسی  که گفتی عزیزدل😘😘

خواهش میکنم عزیزم

آفتاب براشوت خوبه،اما زیادشم خوب نیست،اذیت میشن و گرمشون میشه مخصوصا الان ک هوا گرمه.در هفته یکبار پنج دقیقه بذارش تو افتاب.فکر کنم گفتی رشت میشینی،شهرهای شکالی ک شرجیه بدتره حواست باشه.البته از یک جهاتی رطوبت شهری ک ما هستیم براشون خیلی خوبه

خواهش میکنم عزیزم آفتاب براشوت خوبه،اما زیادشم خوب نیست،اذیت میشن و گرمشون میشه مخصوصا الان ک هوا گ ...

آره دقیقا نمیدونم کجای خونه بزارمش اذیت نشه امروزم بردمش تو ماشین خواستم ببرمش یه شهر دیگه نزدیکمون ترسیدم بردمش دیدم ماشین تکون تکون میخوره اذیت میشه کولرم روشنه پشیمون شدم دوباره بردمش بالا😉

آره دقیقا نمیدونم کجای خونه بزارمش اذیت نشه امروزم بردمش تو ماشین خواستم ببرمش یه شهر دیگه نزدیکمون ...

ای جان عزیزم

اره زیاد جابجاش نکن مخصوصا الان ک هنوز کوچیکه

منم هروقت میخوام برم تهران پیش خانوادم به دوستم میسپارم بیاد بهشون سر بزنه البته برای من تعدادشون بیشتره و به هم عادت دارن و بهتر میمونن.

ای جان عزیزم اره زیاد جابجاش نکن مخصوصا الان ک هنوز کوچیکه منم هروقت میخوام برم تهران پیش خانوادم ...

آره نگه داشتنشون مسئولیت داره مخصوصا بخوای جایی بری 

سلام بچه ها من یع عروس هلندی دارم خیییلی نازه ۵ ماهس و امروز برا اولین اومد رو دستم میارمش بیرون قفس تو خونه بازی میکنه ولی تو لکه مشکلی داره بیاد بیرون بازی کنه؟