2777
2789
عنوان

من فردا ۱۱ امین روز انتقال جنینمه به نظرتون بی بی چک بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 113 پست
خیر باشه ان شاء الله مواظب خودت باش... دارو چی استفاده میکنی این روزها؟

شیاف اندومترین روزی سه تا و استرادیول و قرص asa

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم😔

خدا نکنه مهربون سلامت باشی و خوشبخت

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
میتونم بپرسم‌مشکل ناباروریتون چیه؟

بله مشکل مورفولوژی اسپرم بوده 

ایشاااالله زودی مثبت میشه 😍👍

😘😘😘😘😘😘😘 آمین

اهان خوبه خیلی زیاد نیست داروهات...مواظب خودت باش...

آمپولشو حدف کرد تازه حساسیت دارویی داشتم

دوستان تو پریوردی امکان بارداری هست؟

بله هست

با اجازه استاتر

سلام وقت بخیر ببخشد واقعا شرمندم اینو میندیسم من دوره هام پریودم ۲۸ روز اس فقط دوسه روز تغییر میکنه ماه پیش اردیبهشت ۶ ام پری اومدی این ماه ۳ ام  خرداد امروز دوم پری بود من همسرم نامزدیم (عقد)توردخدا ببخشید یه رابطه مقعدی داشتیم اما همسرم داخل ا ر ض ا نشد اما بازم من ترسیدم رفتیم قرص اورژانسی اوستیز ۷۵ دوتا باهم خوردم اما بعد خوردن خونریزیم قطع شده ایا امکان بارداری هست یان ببخشید مسخره ام نکنید کسی نیست بهم توضیح بده شرمنده و اینکه من دوره قاعدگیم ۳ روز خونریزی ۴ امین روز لک پنجمین روز تمام  و تخمک گذاریم چه زمانیه مرسی

بله مشکل مورفولوژی اسپرم بوده 

یکی از کابرا گفت اگه خدارو به علی قسم بدی.حتما حاججتتو برآورده میکنه.

ان شالله به حق علی دامنت سبز بشه.همین روزا

برای رسیدن به مراد دلم یه صلوات بفرستین🙇.محتاج دعاتونم
با اجازه استاتر سلام وقت بخیر ببخشد واقعا شرمندم اینو میندیسم من دوره هام پریودم ۲۸ روز اس فقط دوسه ...

رابطه مقعدی باعث بارداری نمیشه مگه اینکه منی روی واژن ریخته باشه احتمالا بخاطر استرسه 

بله هست

تو این شرایط هست سلام وقت بخیر ببخشد واقعا شرمندم اینو میندیسم من دوره هام پریودم ۲۸ روز اس فقط دوسه روز تغییر میکنه ماه پیش اردیبهشت ۶ ام پری اومدی این ماه ۳ ام  خرداد امروز دوم پری بود من همسرم نامزدیم (عقد)توردخدا ببخشید یه رابطه مقعدی داشتیم اما همسرم داخل ا ر ض ا نشد اما بازم من ترسیدم رفتیم قرص اورژانسی اوستیز ۷۵ دوتا باهم خوردم اما بعد خوردن خونریزیم قطع شده ایا امکان بارداری هست یان ببخشید مسخره ام نکنید کسی نیست بهم توضیح بده شرمنده و اینکه من دوره قاعدگیم ۳ روز است دوم رابطه داشتم دوروز خونریزی نداشتم روز سوم خونریزیم شروع شد بعد مصرف قرص