2777
2789
عنوان

من فردا ۱۱ امین روز انتقال جنینمه به نظرتون بی بی چک بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 113 پست
یکی از کابرا گفت اگه خدارو به علی قسم بدی.حتما حاججتتو برآورده میکنه. ان شالله به حق علی دامنت سبز ...

برای حاجتتون صلوات فرستادم الهی حاجتروا بشی

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
با اجازه استاتر سلام وقت بخیر ببخشد واقعا شرمندم اینو میندیسم من دوره هام پریودم ۲۸ روز اس فقط دوسه ...

سلام.نه بابا هنگام پریودی که باردار نمیشی.

فکر نکن باردار شدن به این آسونیاست.اینجا بودن خانمایی که ده سال بود اقدام بودن ولی باردار نمیشدن.

قطع شدن پریودت هم به خاطر قرصی بود که خوردی هورمونارو‌میریزه بهم.

منم تازه از وری پاک شده بودم یه هفته بعدش اورژانسی خوردم دو سه روز بعد بازم پری شدم.

نگران نباش

برای رسیدن به مراد دلم یه صلوات بفرستین🙇.محتاج دعاتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر گفته شنبه اینده بیا سونو واژینال

ان شالله مثبت باشی

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
رابطه مقعدی باعث بارداری نمیشه مگه اینکه منی روی واژن ریخته باشه احتمالا بخاطر استرسه 

از اون میترسم قرص اورژانسی خوردم دوروز خونریزیم قطع شد سومین روز شروع شد بعد یه روزم لک دیدم الان نمیدونم برای قرص خونریزی کردم یان

پس با این خونریزی بعد قرصکلا فک کنم باطل میشه بارداری

آره.اصلا چرا دو تا خوردی؟ میدونی چقدر ضرر داره؟

سعی کن حداکثر سالی دو باره استفاده کنی از اورژانسی

برای رسیدن به مراد دلم یه صلوات بفرستین🙇.محتاج دعاتونم
دعام کن

چشم اگه قابل باشم برات صلوات فرستادم

ان شاء الله مثبته... این ۱۴ روز خییلی سخت میگذره درکت میکنم...

خیلی سخته دکترمم تازه ۱۷ ام آزمایش نوشته

واای من اینقدر تقویم نگاه میکردم و به تمام معنا ساعت شماری میکردم.. ان شاء الله به حق قران جوابت مث ...

الهی آمین ممنوووونم

مطب انتقال دادی یا بیمارستان پژوهشگاه

مرکز مام