2777
2789

دوستان ی اقایی و خانوادش تازه اومدن تومحله ما چون پدرشون ارتشی بود کرمان بودن و تازه برگشتن اینجاچون دیگ بازنشست شد بعد منوک دیده بودن خیلی خوششون ازمن اومده بود ک واس پسرشون منوخاستگاری کنن و پسرهم خیلی عاشق من شده بود تااینک ی روز ازعلاقش بهم گف اما من بی جواب رفتم بیرون تااینک پدرش بامادرم صحبت کرد و مادرمم جواب خاصی ندادفقط گفت ک باپدرش باید صحبت کنم بعد پدرمم بخاطر شرایطمون ک یکم جورنبود گقت فعلا نمیخاد بیان تابعداما پسره ول کن نبود تااینک منم کم کم بهش علاقه پیداکردمو کم کم ارتباطمون شروع شد یک ماه نگذشته بودک ی نفر ک میدونست ایناازمن خاستگاری کردن و باما خصومت داشت رفته بودبدگویی منوکرده بود و نظرمادرش راجب من عوض شد منم دیدم این اتفاق افتاده خیلی یهویی دیگ جوابشوندادم چون نظرخانوادش برام مهمه و دوس ندارم برم تو خانواده ای ک خوششون ازمن نمیاد الان از دیشب تاحالا بیشترازصدبار باهام تماس گرفته اما بلک لیسته شاید صدتاپیامم داده میگ من کاری باخانوادم ندارم وتورومیخام..الان موندم جوابشو بدم یان😭ادامه بدم اصن یان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جواب بده انشالله اگه عروسشون شدی خودشون میفهمم حرفهای طرف دروغ بوده اگه واقعا خوب تورومیخواد

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
اگه واقعا پسره تورو میخواد چرا ادامه نمیدی عشق و علاقه مهمه اگه حتی اگه بخواد هم وبخاطر تو جواب خانو ...

پسره خیلی منودوس داره اما وقتی مادرش اینجوری مخالف شده بنظرتون ادامه دادن درسته؟