2777
2789
عنوان

بچهایی ک ب بو حساس بودن بیان فوری

1685 بازدید | 21 پست

بچها من بلافاصله بعداز پاک شدنم ..یه حالتی شدم که از بوی بدنم زیربغلم برام بوی ماهی میده.در یخچال پیاز مای دستشویی ظرفشویی همشون یع بویی میده طعم غذا هم بهم مزه نمیده ایا میتونه از بارداری باشع؟؟چون توی اقدامم 4 روز دیگه وقتمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی حالم بده از این ماجرا

یخچال که یکی از ممنوعیاتمه 

هر وقت میخوام در یخچال باز کنم میگم یکی بیاد برام باز کنه وسایلی که میخوام بهم بده بعد خودم میرم یه اتاق دیگه که بوش نیاد 

کلا دارم سرویس میشم خدا نکنه اینجوری شی قشنگ پدر آره 

ولی من علائمم از هفته ۷-۸ بارداری شروع شد نه چند روز بعد اقدام!!! عجیبه میگی به این زودی این احساس میکنی

من خیلی حالم بده از این ماجرا یخچال که یکی از ممنوعیاتمه  هر وقت میخوام در یخچال باز کنم میگم ...

نمیدونم والا اثلا از مرغ هم بدم میاد من ک عاشق مرغ بودم بوی پیاز خیلی بیشتر یخچالم برام یه بو میده ریکای خونمون و هرجایی ک میرم همون بوی بد و میده..نمیددنم 4 روز مونده ب پریود ازمایش نشون میده چون تازه باشگاه ثبت نام کردم یه سقط داشتم میترسم مث قبل نشه اخه باشگاه بپر بپر میکنم

نمیدونم والا اثلا از مرغ هم بدم میاد من ک عاشق مرغ بودم بوی پیاز خیلی بیشتر یخچالم برام یه بو میده ر ...

ببین اینایی که میگی منم دارم بوی پیاز که فاجعه اس برام! کلا غدا پختن تعطیله تو‌ خونه ما، مامانم گفتم برام بیاره! 

میگم پس ریسک نکن برو یه ده تا بی بی چک بگیر هر روز بزن ! باشگاه هم حالا یه هفته نرو... ببین روزای اول تا جای بچه سفت شه خیلی مهمه چون نمیدونی بدن هر کی با هر کی فرق میکنه مثلا من روزای اول هماتوم داشتم با قرص و شیاف و استراحت سپری کردم در صورتیکه هیچ علائم خونریزی و درد هم نداشتم تو سونو معلوم شد... الان دیگه برطرف شده و میتونم راحتتر باشم ولی خوب تو بی بی چک امتحان کن حداقل یا چند روز صبر کن

من روز ۳۸ سیکل بی بی چک گذاشتم سریع یه خط پر رنگ بود زودترم میزدم معلوم میشد! چون هی رحمم و واژنم تیر میکشید فکر میکردم میخوام پریود شم یا عفونته نگو نی نی بوده

ببین اینایی که میگی منم دارم بوی پیاز که فاجعه اس برام! کلا غدا پختن تعطیله تو‌ خونه ما، مامانم گفتم ...

من 6 روز مونده بود بی بی زدم بچها تو نی نی پلاس گفتن هاله داره دیگ نمیدونم ..ینی ممکنه باردار باشم این علایما من و مشکوک کردع

من 6 روز مونده بود بی بی زدم بچها تو نی نی پلاس گفتن هاله داره دیگ نمیدونم ..ینی ممکنه باردار باشم ا ...

اصن این علائم که داری هاله هم که افتاده احتمال هفته ۶ به بالایی به خدااا 

آخه اصن قشنگ علائمت بارداریه 

بی بی چک بزن دوباره اون هاله داشته اینم حتما هاله دار خواهد بود... ایشالله باردار باشی یه نی نی سالم باشه

اصن این علائم که داری هاله هم که افتاده احتمال هفته ۶ به بالایی به خدااا  آخه اصن قشنگ علائمت ...

وای حامله ای یکم دعام کن عزیزم عکسشو برات فرستادم ببخش تجربه داری راهممایی میکنی میپرسم ازت انشاالله خدا خیرت بده

من خیلی حالم بده از این ماجرا یخچال که یکی از ممنوعیاتمه  هر وقت میخوام در یخچال باز کنم میگم ...

منم مثل شما تازه چند روزه ب بوی یخچال کمتر حساسم  یسری چیزا خ اذیتم میکنه

برای خواهرم دعا کنید سرطان....