2777
2789
عنوان

اراده برای لاغری

190 بازدید | 13 پست

بچه ها دوست دارم لاغر بشم خیلی شکم در کردم ولی آزاد شو ندارم یه چیز بگید اراده داشته باشم برای رژیم و ورزش 

60کیلو هستم با 153قد یه ده کیلو باید لاغر بشم فندک هم لب مرز هستش 

عفونت قارچی هم هی میگیرم احتمالا ا به خاطر قندمه ولی اراده لاغر شدم ندارم

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی بدم...دارم دیونه میشم...هر کار میکنم موفق نمیشوم.۳ هفته رژیم گرفتم شدم ۹۲ ول کردم.

منم یه هفته رژیم میوه گرفتم یه کیلو ونیم کم کردم بعدش جبران کردم دو کیلو اضاف کردم اراده رو ازم گرفت این رژیم و بقیه گرفته بودن سه چهار کیلو کم کرم ولی من نه

تو اصلا چاق نیستی...خوشبحالت من مشکل اعصاب دارم نمیتونم رژیم بگیرم...پرخوری عصبی.

من نسبت به قدم چاقو شکم دارم انگار شش ماهه باردارم 

من نسبت به قدم چاقو شکم دارم انگار شش ماهه باردارم 

من هی ریز ریز چاق شدم...اگر از اول ک ۶۷ کیلو بودم رعایت میکردم الان وضعم این نبود...

من کالری شماری کردم‌ولی حوصلم نمیشه یه سره وزن کنم یا گوشی دستم باشه وارد کنم.

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟
من هی ریز ریز چاق شدم...اگر از اول ک ۶۷ کیلو بودم رعایت میکردم الان وضعم این نبود... من کالری شماری ...

تاثیر داشت کالری شمار

چی کار کنم اراده کنم از بس تنبلم

کم بخور فصد همین... تو دعا کن من جاق شم قدم خیلی بلنده وزنم 64با اینک باردارم الان شدم 64 قبل بارداری62بودم نمیدونم چرا چاق نمیشم... راض چاقیتو بگو 😁

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗

من خیلی اضافه نداشتم ولی یکماهه میرم پیش متخصص تغذیه..حتمااااا تحت نظر پزشک لاغرکنین..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم