2777
2789
اخ قربون حرفت همچین میگن یک سالگی انگار مدال  افتخار میدن

فدات شم .

شرایط خاص رو کار ندارم.

ولی در شرایط معمول یه مادر باید بتونه از پس اینطور کارا بر بیاد. این اعتماد به نفس نداشتن و ترسیدن، اول از همه به خود بچه منتقل میشه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
جدی میگی چطوری ؟ منم استرس حموم کردن بچه دارم نوزاد هم میشه رو پتو شست ؟!

آره عزیزم پتو پهن کن گف حموم بعدش بچتو بزار قشنگ بشورش اگه خدایی نکرده از دستتم بیفته رو پتو نرمه بعدشم پتتو ی آب بزن بنداز خشک بشه 

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش درست نبوده اصلا...من ک مادرم میترسم..🌼🎀

دقیقا خودش هم اونروزی بهش گفتم گفت چقدر کار خطرناکی میکردم ولی الان یادم که میاد میگفتم چقدر حرفه ای این کارو میکردم اولای حمومشون با دست از شکمشون میگفتم بعد واسه شکمشون میزاشتم تو بقلم ادامه میدادم😁😁😁

خانمای خوشگل بهتون برنخوره. ولی خداییش حمام کردن بچه جزو بدیهی تربن وظایف یه مادره که باید بلد باشه ...

من تا ۴ماهگی مادرشوهرم برد چون زمستون بدنیا اومد و حمام خونمون بینهایت یخ و سرده اصلا برای بچه مناسب نیس خونه مادرشوهرم خودش میبرد ولی دخترم که بهار اومد خودم بردم از اول

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
جدی میگی چطوری ؟ منم استرس حموم کردن بچه دارم نوزاد هم میشه رو پتو شست ؟!

پتو برای اینکه اگه دور از جون افتاد ( چون روی زمین نشستی حتی اگه بیفته فاصله چند سانتی هست) بیفته جای نرم. به پتویی جیزی مخصوص این کار بذار .

اینقدر حال میده .

بده بجه ت رو من برات بشورم😍😍😍😂😂😂

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
آره عزیزم پتو پهن کن گف حموم بعدش بچتو بزار قشنگ بشورش اگه خدایی نکرده از دستتم بیفته رو پتو نرمه بع ...

یعنی مثلا بچه نوزاد رو بخوابونم رو پتو کف حموم چیزیش نمیشه خفه نمیشه رو شکم باید بخوابی یا همون معمولی رو ب آسمون؟!

من بچه ام ۲ ماهشه خیلی دوس دارم خودم ببرمش حمام فقط برا شستن سرش اذیت میشم که میخوام آب بریزم کف میاد تو صورتش میترسم کف بره تو چشم و دهانش

چگونه میشود زندگی مرا بهم ریخته آفریده باشد..خدای دانه های انار...
حالا کی پتوروبشوره😐😐😐سخته خو🌼🎀

شستن نمیخواد . تمیزه دیگه توی حموم . یه چیزی نرم حالا پتوی گنده نه که. اونم محض خیال راحتی . وگرنه همونم والا واجب نیست . 

خدا ببخشه بهت .یعنی چجوری میشوری میشه بیشتر بگی برام؟! ممنون میشم .منم استرس حموم کردن نوزاد دارم آخ ...

حتمااا یه فوم ضخیم و بزرگ که مخصوص حمام کردن بچه هاست بخر 

من تا بچم یکسالونیمه شد ازین ابر اسفنجیا استفاده کردم

بزرگ‌و با قطر مناسب بود خیلی کاراییش خوب بود 

۹۹/۹/۹خونه ای که دوست دارمو خریدم.برای براورده شدن ارزوم یه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم میفرستید ⚘