2777
2789
خدا ببخشه بهت .یعنی چجوری میشوری میشه بیشتر بگی برام؟! ممنون میشم .منم استرس حموم کردن نوزاد دارم آخ ...

من تک وتنهام ...پتورو تواتاقش پهن میکنم ی تشت آب ولرم باکاسه میذارم ی تشت هم بچه...بچه رو توتشت درازکش بالای سرش لباس کثیفش میذارم ک یهو سرش نره تواب...بعدمیشورمش اخرسربلندمیکنم همه جارواب میکشم تمیزمیشه ی ماچ گنده میزنمش💋🌼🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ خوب اینم فکریه برا خودش .شما دعا کن خدا ب من بچه بده میدم ببریش حموم خخخ

الهی که به حق مرتضی علی دامنت سبز بشهههه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
من بچه ام ۲ ماهشه خیلی دوس دارم خودم ببرمش حمام فقط برا شستن سرش اذیت میشم که میخوام آب بریزم کف میا ...

سرشو بزار رو زانوت 

بعد که سرشو کفی کردی و موقه ابکشی بود اروم با یه تشت کوچیک اب بریز از جلوی سرش به سمت عقب 

و بعد هم کناره های سرش به سمت گوشها 

اصلااا اب نمیریزه رو صورتو چشمهاش

۹۹/۹/۹خونه ای که دوست دارمو خریدم.برای براورده شدن ارزوم یه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم میفرستید ⚘
من بچه ام ۲ ماهشه خیلی دوس دارم خودم ببرمش حمام فقط برا شستن سرش اذیت میشم که میخوام آب بریزم کف میا ...

خیلی کم شامپو بزن با مشارکت یا کاسه کوچیک کم کم آب بریز دستتم بکش  رو صورتش  بلافاصله  بچه دوماه  باچتد  ثانیه  اب روصورتش طوری نمیشه

خانمای خوشگل بهتون برنخوره. ولی خداییش حمام کردن بچه جزو بدیهی تربن وظایف یه مادره که باید بلد باشه ...

باور کن واسه من که اصلا نوزاد بغل نکرده بودم حتی لباس پوشیدن براشم سخت بود همیشه لباس دکمه دارمیخریدم که نترسم لباس تنش کنم واسه حمومم دفه اول اینقد هول هولی شستم که تمیز نشده بود بچه ام ولی خب راه افتادم بعدش.

بچه رابغل کن روپاهات لباس بنداز لیز نخوره اروم بشورش سرش اب ازجلو بریز به پشت ،که توصورتش نریزه گوشاشم باروغن زیتون چرب کن

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 
اره خدایی عین شیر دادن تعویص پوشک ک از ساده ترین کارا برا بچس

واااااقعا شیر دادن با حمام کردن یکیه به نظر شما؟؟؟😳

ولی حمام بردن یه بچه نیاز به مراقبت زیاده داره 

چگونه میشود زندگی مرا بهم ریخته آفریده باشد..خدای دانه های انار...

خب چرا یه دونه از این نقابا که برای شستن سر بچس نمیخرین 

دیگه کف تو چشمش نمیره

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
واااااقعا شیر دادن با حمام کردن یکیه به نظر شما؟؟؟😳 ولی حمام بردن یه بچه نیاز به مراقبت زیاده داره ...

دقیقا

حمام ادم با اب و کف کار داره کلی لیزه کف حمام از طرفی بچه خیس بشه مثل ماهی سر میخوره تو دست

به نظرم حتما باید اولش یکی کمکت باشه و گرنه خطرناکه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |