2777
2789
علیرضا عکسشو ببینی میتونی؟

ببین برا من ارادی نیست اخه یهو میاد تو دلم برا همین نمیخوام‌صرفا یه حرفی بهت بزنم 

ولی یه ارتباط عاطفی بینتونه؟؟ درسته؟؟

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو که منم فهمیدم😆

خوب ببین من از اول گفتم اصلا تو این زمینه ادعا ندارم و یه چیز ارادی برام نیست مثلا فرض کن دختر عموی بابامو بعد سالها میبینم یهو ناخود اگاه یه چیزی راجبش تو دلم میفته حالا یا خوب یا بد بعد واقعا اتفاق میفته اینطوری نیست که بتونم راجب هر چی حدس بزنم ولی شاید بیش از ۱۰ بار اتفاق افتاده این حسم به صورت ناخوداگاه

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
خوب ببین من از اول گفتم اصلا تو این زمینه ادعا ندارم و یه چیز ارادی برام نیست مثلا فرض کن دختر عموی ...

چچیکار کردی اینطور شدی؟بگو بم لطفا .منم دوست دارم اینطور باشم💚

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
چچیکار کردی اینطور شدی؟بگو بم لطفا .منم دوست دارم اینطور باشم💚

هیچکاری ناخوداگاهه من اصلا ادم مذهبی نیستم یا مثلا از اینا که برم دوره ای چیزی 

ببین کلا حس ششمم یه حسه دیگه مثلا همه ما حس بویایی داریم حالا برا یکی قوی تره

ولی ببین اصلا حس خوبی نیستا یعنی یه وقتایی خوبه ولی از اونورم اتفاقای بد که به دلت میفته همش عذابی و استرس داری چون میدونی اتفاق میفته و به ادم خیلی سخت میگذره

هیچکاری ناخوداگاهه من اصلا ادم مذهبی نیستم یا مثلا از اینا که برم دوره ای چیزی  ببین کلا حس شش ...

اهان انشاللهدبداشربه دلت نیفته هیچوقت پس🌷

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
اهان انشاللهدبداشربه دلت نیفته هیچوقت پس🌷

مرسی عزیزم❤

ینی همه حس ششم داریم؟

عزیزم جواب این سوال نمیدونم 

فکر میکنم که انسان ها این حس داره ماله بعضی هاذقوی میشه ولی چطوری نمیدونم من خوذم از سن نوحوانی متوحه شدم که در من یه کمی این حس بیداره

البته بگم بهت خیلی وقت ها به حرفش گوش تدادم و بد شده برام

گاهی هم اشتباه میگیرمش با استرس