2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما حس ششم داری؟

اره یکم بعضی وقتا یه سری چیزا به دلم میفته اینطوری نیست حدس بزنما مثلا فک کن یکیو میبینم بعد یه چیزی راجبش به دلم میفته

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
ینی همه حس ششم داریم؟

حس ششم رو میتونی با انجام ی سری تمرینا چاکراشو باز کنی ولی میگن این کارو نکنی بهتره. 

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!
اره یکم بعضی وقتا یه سری چیزا به دلم میفته اینطوری نیست حدس بزنما مثلا فک کن یکیو میبینم بعد یه چیزی ...

منم یچیزایی به دلم میوفته از خودم میترسم میترسم واقعی باشه حسام

منم یچیزایی به دلم میوفته از خودم میترسم میترسم واقعی باشه حسام

برا من شاید سالی چندبار پیش بیاد به دلم بیفته ولی ۱۰۰ درصد درست میشه 

اره منم میترسم ازش چون وقتی یه چیز بد به دلم میفته میدونم‌ اتفاق میفته و همش عذاب میکشم

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
چرا؟

کلا همه چاکراها باید به حد تعادل باز باشند و اینکه چاکرای چشم سوم رو باز کنی ی سری اتفاقا رو حس میکنی و این اذیتت میکنه. بهرحال خیلی وقتا تو زندگیت ندونی بهتر از اینه اتفاقای بد بیاد جلو چشات هرچند اتفاقای خوب هم هست ولی ذهنت درگیر میشه

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!
اسم کسی و ب۶ت بگم به دلت میوفته بم بگی؟

بگو ولی معمولا اینطوری درست در نمیاد چون فقط حدس میزنم راجبش اونایی که به دلم میفته طرفو به قیافه میبینم مثلا همسایمونه یا تو خیابون میبینمش اینطوری نیست که هر چی به دلم بیفته راجب کسایی که نمیشناسمشون