2777
2789

به خاطر کرونا نمی ترسین ؟من میخواستم فروردین امسال اقدام کنم به بارداری ولی واسه کرونا ترسیدم و صبر کردم ولی خب تا کی میشه صبر کرد اخه من یه پسر دارم 7و نیم سالشه اگه صبر کنم خیلی دیر میشه. چی کنم اخه؟ 

شروع رژیم ۱۹دی .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۶۲ .....وزن کنونی ۶۷...میخوام تا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه سنتون زیاد نیس مورد خاصی ندارین صبر کنین وگرنه به امید خدا اقدام کنید شاید تا اخر شهریور واکسنش بیادخیلیا حامله بودن ویروس اومد دکترشونو و بیمارستانشونو رفتن رعایت کردن اتفاقی نیفتاد

منم مث تو قصد اقدام داشتم ولي اوليه گذاشتمش واس اسفند اقدامو ك اگ عود كرد گرفتار نشم

اسفند 99 ؟ همون شمام مثل من فک میکنی پس... منم شاید چند ماه دیگه صبر کنم ببینم چی میشه پس

من تواوج کرونا دوهفته یبارمیرفتم دکترخداروشکرکرونام نگرفتم اماخیلی رعایت میکردم بیرون رفتنی ولی چون استراحت بودم شوهرم ازبیرون خریدمیکردوغذادرست میکردزیادبهداشتورعایت نمیکرد😣خلاصه یجورایی خدا دوباره متولدم کرد😂😂😂

اگه سنتون زیاد نیس مورد خاصی ندارین صبر کنین وگرنه به امید خدا اقدام کنید شاید تا اخر شهریور واکسنش ...

33 سالمه ...به نظرت تفاوت سنی بچه ها زیاد نمیشه؟

من تواوج کرونا دوهفته یبارمیرفتم دکترخداروشکرکرونام نگرفتم اماخیلی رعایت میکردم بیرون رفتنی ولی چون ...

خدارو شکر عزیزم....ایشالا صحیح و سالم نی نیت رو بغل بگیری...من خودم از این فکرامیکنم بعد میگم همه چیز دست خداست این فکرا چیه 

منم می خوام اقدام کنم برا دومی یه مدت منصرف شده بودم دوباره تصمیم گرفتم

ب ه سلامتی بچه اولتون چند سالشه؟ 

حالا از كجا معلوم درجا باردار بشي؟😬

ايشالا ك بشيا

اگ عجله داري و شوهرت كمكت ميكنه و كارايه بيرونو انجام ميده اقدام كنو مراقب باش و تو قرنطينه ب دنيا بيارش

من ك منتظرم واكسن كرونا بياد بعد اقدام كنم😂 

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
همین الان زیاد شده ولی چند ماه اینور اونور زیاد توفیری نداره یه جوری تنظیم کن که زایمانت سال دیگه بی ...

اره واقعا ...الان دو ساله میخوام اقدام کنم هر سال یه مشکلی واسم پیش میاد و....