2777
2789
عنوان

بی حسی یا بیهوشی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 73 پست
من بی حس بودم راضی ام بچه ها میگم غربال اول رو بریم و جوابش اوکی باشه دیگه دومی رو لازم نیست انج ...

نه دیگه.

بعدش هفته هجدهم میری انومالی

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  
یعنی حتی سرمم نباید بچرخونم اینور و اونور؟

بیحسی بهتره. بچتو میبینی صداشو میشنوی. حسی که تکرار شدنی نیس.

شما به همراهت... پرستارت... بگو اصلا بالش زیر سرت نذاره تا چند ساعت. سرتو تکون نده.... وقتی هم گفتن پاشو راه برو... همون روسری بیمارستان یا ... بگو برات دور سرت ببنده تا یکروز... اصلا سردرد نمیگیری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بعد از ۱۲ ساعت باید بلند شی راه بری من ک سر دوتا تکون نخوردم و خداروشکر مشکلی هم نداشتم

کلا داستان سر درد برا همه هم نیس.اره میدونم باید راه برن.کلا بی حسی هم چیز بد و ترسناکی نیس خوبه.

همزمان با من یه خانومو آوردن تو ریکاوری،اصرار به بیهوشی کامل کرده بود،اصن عربده میکشید که درد دارم،د ...

دارید منم پشیمون میکنید تصمیمم صدرصد بیهوشی بود چون یبار بیهوش شدم و ریکاوریم خیلی خوب بود و اصلا اذیت نشدم تو بیهوشی البته اونبار زایمان نکردم اولین زایمانمه

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
بیحسی بهتره. بچتو میبینی صداشو میشنوی. حسی که تکرار شدنی نیس. شما به همراهت... پرستارت... بگو اصلا ...

اوکی عزیزم مرسی

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  
دارید منم پشیمون نیکنید تصمیمم صدرصد بیهوشی بود چون یبار بیهوش شدم و ریکاوریم خیلی خوب بود و اصلا اذ ...

بی حسی عالیه بخدا،فقط بعدش رعایت کن،بچه رو میزارن بغلت همون لحظه که دنیا اومد عشق میکنی بخدا

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

من بیهوشیو انتخاب کردم خیلی ام‌خوشحال بودم ولی ده روز زودتر کیسه آبم ترکید عصر بود چون غذا خورده بودم بی حسم کردن ،تو‌اتاق عمل التماس میکردم بیهوشم کنید ،ولی قسمت بود بی حس بشم‌😍😍😍

چون خیلی میترسم از طبیعی

سزارین عالیه،دوستم طبیعی زایمان کرده ،میگه من تازه خوش را بودم کلی درد کشیدم ولی الان یکسال از زایمان گذشته متاسفانه نتونسته هنوز با شوهرش رابطه داشته باشه،میگه بخاطر برش ها،،،دیگه دقیق نمیدونم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
من بیهوشیو انتخاب کردم خیلی ام‌خوشحال بودم ولی ده روز زودتر کیسه آبم ترکید عصر بود چون غذا خورده بود ...

بعدش راضی بودی؟

بی حسی عالیه بخدا،فقط بعدش رعایت کن،بچه رو میزارن بغلت همون لحظه که دنیا اومد عشق میکنی بخدا

اخه من خیلی نا ارومم مطمعنم نیم ساعتم طاقت نمیارم سرمو نچرخونم 😑

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

خودمم خیلی دوسدارم زودتر ببینمش این ارزو و رویای هر شبمه ولی مثلا بخاطر سردرد و‌کمردردش میگم بعد که از اطاق عمل اومدم بیرون بیهوشی باشم میتونم تکون بخورم همش بغلش کنم 😍😍