2777
2789
عنوان

بی حسی یا بیهوشی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 73 پست
خخخخ نه اون لحظه اول یه گریه کوچولو می‌کنه بعد خوابش میاد،رو بغل مادرش تازه آرومه آرومه خخخخ اصلا ف ...

والا پسر من یه یکسره گریه می‌کرد،فیلمش هست انقدر دستاشو تکون میده دستیار دکترم میگه ماشالا چه هوشیاره بچه

وای کی این سه ماه بگذره من بغلش کنم😍😍😍لحظه شماری میکنم شده آرزوی زندگیم فقط همین 

ان شالله صحیح و سالم میاد و بغل میگیریش و میشه بهترین خاطره زندگیت

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا پسر من یه یکسره گریه می‌کرد،فیلمش هست انقدر دستاشو تکون میده دستیار دکترم میگه ماشالا چه هوشیار ...

خخخ پسر من آروم بود،چشمشو بوسیدم 

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
وای کی این سه ماه بگذره من بغلش کنم😍😍😍لحظه شماری میکنم شده آرزوی زندگیم فقط همین 

اینشالا به سلامتی بغلش کنی

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  
من هيچوقت حاضر نيستم فيلم ببينم  فيلمبردار داشتي شمار

آره ،چرا چیز ترسناکی که نیست به دنیا اومدنشه،خیلی خوبه حتما بازار فیلم بگیرن،بعد بزرگ شد میندازی رو فیلم عروسیش😍😍😍

من خودم کارشناس بیهوشی ام.بی حسی خیییلی بهتر از بیهوشی هستش.عوارض بیهوشی خیلی زیاده.شوهر خودمو هفته ...

ببخشید بی دردی اسپاینال تو زایمان طبیعی همون بیحسی سزارینه؟؟من زایمان اولم طبیعی بود بابیدردی اسپاینال.میخوام بدونم عوارضش مثل همون موقع است؟؟

یازده بار شمردیم و یکی ❤باز کم است...اللهم عجل لولیک الفرج

بی حسی خیلی بهتره البته اگر دکترت خوب باشه و خودت سرتو تکون ندی.من تکون دادم سر درد مردم اما همون لحظه ی تولد که صدای بچه تو میشنوی فوق العاده ست.من کل بچه داریمو با اون لحظه عوض نمیکنم.😍😍😍

ان شالله صحیح و سالم میاد و بغل میگیریش و میشه بهترین خاطره زندگیت

انشاله قسمت همه ی باردارا و منتظرا شه قسمت منم بشه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
اینشالا به سلامتی بغلش کنی

ممنون عزیزم همچنین شما بعد زایمان بیا از تجربه ت به منم بگو

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
آخه عوارض بیهوشی هم خیلی زیاده

دقیقا. تو ایران حق انتخاب میدند وگرنه خارج از ایران تشخیصه دکتر همیشه برای سزارین بیحسیه. عوارض بیهوشی خیلی بیشتره و بیحسی خیلی هم ایمن تره. چون خودت در هر لحظه میتونی با دکتر حرف بزنی اگه مشکلی داری. حس بیدار بودن و اون لحظه بچه رو بغل گرفتن هم خیلی خوبه. من دکتر بیهوشیم خوب نبود و اشکم دراومد تا بتونه محل مناسب تزریق رو پیدا کنه، دو سه بار امپول رو فرو کرد تو کمرم و خلاصه اذیت شدم اما بعدش واقعا عوارض خاصی نداشت. تازه من نمیدونم به اون دارو حساسیت داشتم که بعد از تزیقش دیگه نمیتونستم نفس بکشم. حس کسیو داشتم که یه بالشت گذاشتند رو سرش و و میخواند خفش کنند. فقط بلد میگفتم من نمیییییتونم نفس بکشم.سریع اومدند نمیدونم چی تزریق کردند که اوکی شد.در کل بیحسی خیلی بهتره به نظرم. به خصوص با یه متخصص بیهوشی خوب