2777
2789

تا وقتی خبری نیست انگار با تقدیرم کنار اومدم غصه نمی‌خورم که 35 سالمه و تا الان مجردم ولی وقتی کسی رو معرفی میکنن دوباره انگار غم رو دلم میشینه 

چون مطمئنم قرار نیست پسندیده بشم .

تا الآن 4,5 تا خواستگار داشتم که همه بعد جلسه اول رفتن پشت سرشونم نگاه نکردن 

حالا که اومدی امضامو چک کنی یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرست   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هانی،خب قراره یکی که در شانت باشه بیاد،همیشه هم بد نیست این نشدن ها

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

خودتو ناراحت نکن فداسرت قرار نیست سلیقه همه باشیم

اصلأ برام مهم طرف مقابل نپسنده ولی دلم نمی‌خواد پیش واسطه یا خانواده م کوچیک بشم. از یه طرفم دل و جرأت اینو ندارم که کلا قید ازدواج رو بزنم 

هی میگم حالا شاید شد بذار فرصت بدم و بازم نمیشه 

نگین خرافاتی هستماما بعضی وقتا جن و پری یا بعضی آدما از روی دشمنی بخت کسی رو میبندن که هیچ خواستگاری ...

نه اتفاقا من دور و بریام دوستم دارن تلاش میکنن برا ازدواجم ولی به خاطر چهره معمولیم خواستگار یا خانواده ش نمی پسندن

بهتون حق میدم ناراحت باشین...چله گرفتین؟ده سالی از شما کوچیکترم اما استرس دارم اطراف ما زود ازدواج م ...

نه حوصله چله و این داستانا رو ندارم. اصلأ مشکل من ازدواج نکردن نیست مشکلم اینه که احساس میکنم وقتی خواستگار نپسنده جلو بقیه کوچیک میشم 

ترجیحم اینه کلا خواستگار نداشته باشم 

نه حوصله چله و این داستانا رو ندارم. اصلأ مشکل من ازدواج نکردن نیست مشکلم اینه که احساس میکنم وقتی خ ...

چون معرفی میکنن این اتفاقا میفته دیگه یا میپسندن یا نه

با معرفی خواستگار راه ندین

برین تو اجتماع هرکی شمارو بپسنده میاد خواستگاری اینجوری کوچیک نمیشی