2777
2789

ولی نمی‌دونم چرا یه‌نفرم پیدا نمی‌شه ازم خوشش بیاد 😂😭

ساده می‌پوشم و آرایشم تقریبا هیچ‌وقت ندارم ولی جدی اینا دلیل می‌شن که کسی خوشش نیاد؟ مگه به این چیزاست؟ من این همه سال تلاش نکردم رو شخصیتم کار کنم که تهش خوش اومدن به این چیزا باشه 😂

دانشجو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو خونم ماهی دوبار میرم بیرون همین که میرم واسم خاستگار میاد خسته شدم از این وعض😂

رازت چیه ؟!😁

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

اراستگی مهمه اما عزیزم سعی نکن خودتو تغییر بدی تا خواسته بشی قطعا یکی پیدا میشه عاشق خود واقعیت بشه بهتر که ادمای موقت و بدرد نخور نزدیکت نمیشن 

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

خیلی تاثیر داره. و اینکه باید وارد گفتگو بشی با مردم. منم ساده میپوشیدم. ولی بعد تغییر ظاهرم خیلییییییی رفتارا باهام بهتر شد. حتی سوپری میرم بهترین جنساشو میاره. و منم مثل شما خیلی شاکیم چون الکی زحمت شخصیت و کلی زبان و اینااااا نکشیدم که با ظاهرم قضاوتم کنن ولی همینه...