2777
2789
عنوان

بی حسی یا بیهوشی؟؟؟

561 بازدید | 73 پست

سلام دوستان گلم، یه راهنمایی میخواستم ازتون، تقریبا ده روز دیگه زایمانمه. به نظرتون بی حسی بهتره یا بیهوشی ؟ تجربه هاتونو بگین ممنون میشم  

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرق نداره.هر کدوم خودت بیشتر دوس داری.فقط تو بی حسی صداها رو میشنوی بچتم دنیا بیاد بهت نشون میدن.فقط ممکنه بعدش سر درد بگیری ک تا 24ساعت نباید از جات بلند شی فقط دراز کشیده و مایعات مصرف کنی

من سر دوتا بارداری بی حسی داشتم و راضی بودم مخصوصا تجربه اول ک نی نی رو گذاشتن بغلم

وای منم این لحظه رو تصور میکنم خیلی شیرینه برام

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  
وای منم این لحظه رو تصور میکنم خیلی شیرینه برام

آخه عوارض بیهوشی هم خیلی زیاده

خیلی خیلی شیرینه ان شاالله ک بسلامتی بغل بگیری نینیتو

ممنون گلم سلامت باشی

اگه ۱۲ ساعت اول سرشو تکون نده هیچ مشکدی پیش نمیاد واسش

یعنی حتی سرمم نباید بچرخونم اینور و اونور؟

اگه ۱۲ ساعت اول سرشو تکون نده هیچ مشکدی پیش نمیاد واسش

ما ب مریضا میگیم 24ساعت این جوری.البته نیگن چ حرف من چ حرف شما تو مقالات جدید رد شده حالا نمیدونم کار از محکم کاری عیب نمیکنه😂