2777
2789

من دوقطبیم 

پسرمم احتمال دو قطبی دادن امروز روانپزشک 

بیش فعالی و پرخاشگری رو هم از ۵ سالگی تشخیص گرفت 

تو مدرسه نمی تونن نگهش دارن مدیر و معلما از بس با بچه ها دعوا داره 

دارو هم می خوره 

الان ۱۰ جلسه نشاوره دوباره نوشته خیلی مشاوره بردم 

گفت بهتر شد شد ،نشد بستری 

دلم خیلی گرفته  می ترسم از بستری 

من خودم سابقه ی بستری ندارم ولی می دونم پسرم واقعا چی میکشه 

باباشم با ملایمت باهاش رفتار نمی کنه 

کسی دور و اطرافش نوجوون یا کودک تو بخش روان بستری شده ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

عزیزم تو را میشناسم، به حق این شب های عزیز از خانم فاطمه زهرا میخوام مشکلت را به بهترین روش حل کنه، به صورتش گلاب بزن، شربت گلاب بهش بده و براش قران بخون،

تو تمام تلاش مادریت را کردی و امیدوارم خدا بهترین راه را بهت نشون بده. زندگی برا تو سختی های خودشو داره ولی ناامید نشو هیچ جا اخر راه نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو را میشناسم، به حق این شب های عزیز از خانم فاطمه زهرا میخوام مشکلت را به بهترین روش حل کنه، ...

🌹🥲

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

گلم من داخلش بخش کودک نبودم🌸🩵

حرفا و تاپیکای قدیم شمارو در مورد خودتون به یاد دارم

نگران بستری نباشید

فقط مرکز خوب ببرید برای بستری

اینکه فک کنید اذیتش قراره بکنن

یا چمیدونم باهاش بد اخلاقی کنن و... نه اینطور نیست

من بخش اقایون بودم دوره کارورزی اونم توانبخشی

یعنی دیگ امیدی به بهبودیشون نبود و خانواده های ۸۰ درصدشون پیگیرشون نمیشدن

با اون مردای گنده ما مهربون و خوب برخورد میکردیم

اونام خیلی وقتا اروم نبودن

به اصطلاح انژیته میشدن نیاز بود ببریم قرنطینه

ولی با این حال رفتار خوب بود

بچه که جای خود داره !!🌸🩵🩵🩵

خیلی بیشتر مراقبشن

اتفاقا شاید ترکیب یه تیم روانشناس کودک به همراه روانپزشک 

که مداوم چکش کنن 

باعث شه وضعیتش خیلیییی بهبود پیدا کنه گلم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

مشاورتو عوض کن و خودت هم از نت مطالعه کن و صبور باش نبرش بستری میزنن بچرو دیوونه میکنن

خب یکی هم شر و شیطونه دیگه

شوهرم و برادرشوهرم بلایی نبوده به سر کسی نیاوردن و به حیوانای بدبخت بدونی چه کردن

کل مدرسه ابتدایی و راهنمایی از برادرشوهرم میترسیده و کتک میخوره و شوهرمم همینطور بعد چه بلاها که سر حیونای زبون بسته نیاوردن الان جفتشون دارن تو زندگی نون به زن و بچه میدن و کلی هم به مادرشون میرسن

بیخودی بچه رو دستکاری نکن

گلم من داخلش بخش کودک نبودم🌸🩵حرفا و تاپیکای قدیم شمارو در مورد خودتون به یاد دارمنگران بستری نباشی ...

ان شالله  

بیمارستان خصوصی میبرمش 

مشاورتو عوض کن و خودت هم از نت مطالعه کن و صبور باش نبرش بستری میزنن بچرو دیوونه میکننخب یکی هم شر و ...

اون قدیم بود 

الان نمیشه نادید گرفت 

پسرم افکار خودکشی داره 

از هر دوطرف ژنشو داره  و در دو خانواده سابقه ی خودکشی داریم 

اون قدیم بود الان نمیشه نادید گرفت پسرم افکار خودکشی داره از هر دوطرف ژنشو داره و در دو خانواده ساب ...

چی بگم والا

سعی کن خودت مطالعه کنی و به اخلاق رفتاراش خیلی وسواس نشی 

ان شالله بیمارستان خصوصی میبرمش

الان شرایط به چه صورت شده گلم؟

من تاپیکی ک لینکشو گذاشتید یادمه

دارو درمانی و تشخیص هایی که دادن و...

چون برا یکی از کاربرا نوشتید افکار خودکشی داره

چجور برا شما بیانش کرده

چون ننوشتید اقدام

گفتم از شما کمک بگیرم

به عنوان یه شخصی ک خب حوزه کودک نیستم

اما حرف شما خیلی میتونه کمک کنه که اطلاعات من بره بالاتر بتونم به چند نفر بعدا کمک کنم🩵🌸

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خدا بهش سلامتی بده 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

پیش روان پزشک دیگه هم ببریدش

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

چه مادر آگاهی 👌

ان شاالله به حق همین شبها خدا پسرتو شفا بده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ان شالله به حق فاطمه الزهرا بهبود پیدا کنه.

دعا میکنم عزیزم

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

شمارو تو تاپیک ها میبینم به همیشه به  نظرم ادم نرمالی و عاقلی  میاین

چطور تشخیص دو قطبی دادن از کی متوجه شدین

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن