2777
2789

تا يك سال استفاده نشده باشه وشكسته شده باشه باز وقتى ميخوايم سيم كارت بگيريم به اسمم سيم كارت در مياد؟ واگه سيم كارت ايرانسل به اسمم باشه و فعال باشه باز سيم كارت ميدن به اسمم؟

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزمم

اگه سیم کارت ایرانسل داری به اسم خودت, ایرانسل من رو نصب کن توش تمام شماره هایی که به اسمت هست رو نشون میده.

اگه سیم کارت همراه اول داری به اسم خودت, همراه من رو نصب کن توش تمام شماره هایی که به اسم خودت هست رو نشون میده.

اگر سیم کارتی به اسم تو بوده،و اگر نسوزونده باشیش، میتونی دوباره بگیرش

یعنی در هر حال حتی اگ سیمت رو ۱۰ سال باشه ک استفاده نکرده باشی و فرضا اصلا ندونی کجاست، باز میتونی بری دفتر پیشخوان توی تایم اداری و سیمتو دوباره بگیری، مگر سیم کارتت رو سوزونده باشی(تو این حالت سلب امتیاز میشی از اون شماره)

واضح و کامل و دقیق توضیح دادم😬

اره عزیزمم اگه سیم کارت ایرانسل داری به اسم خودت, ایرانسل من رو نصب کن توش تمام شماره هایی که به اس ...

چجوری سوزونده باشی؟

من یه سیم داشتم دو ساله شکستمش

ممکنه کسی استفاده کنه ازش؟

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
اره عزیزمم اگه سیم کارت ایرانسل داری به اسم خودت, ایرانسل من رو نصب کن توش تمام شماره هایی که به اس ...

ممنونم،منظور از سوزوندن يعنى اگه شكسته باشم ميسوزه

چجوری سوزونده باشی؟ من یه سیم داشتم دو ساله شکستمش ممکنه کسی استفاده کنه ازش؟

وقتی سیم کارتت دستت نیست و شکسته چجوری ممکنه یکی ازش استفاده کنه؟؟؟

سیم کارتی ک به اسم توئه، فقط به خودت میدنش اونم با کارت ملی و مشخصات دقیق

وقتی سیم کارتت دستت نیست و شکسته چجوری ممکنه یکی ازش استفاده کنه؟؟؟ سیم کارتی ک به اسم توئه، فقط ...

اگه بشكنه ميسوزه ؟من يه سيمكارت داشتم يك ساله شكوندمش يعنى الان به اسم منه اونه سيم؟

میشه ب منم بگین چطور سیمکارتمو ب اسم خودم کنم ؟

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎