2777
2789
عنوان

پسرم تب داره وبیحاله اگه کرونا باشه نمیخام کسی بفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 64 پست

فقط طرز فکرتون....😏😏

حرف مردم مهمتر از جون بچتون که دوروزه تب داره ؟؟؟؟

و اینکه اگه خدای نکرده ناقل باشین ممکنه اون بدبختایی که باهاتون رفت و آمد دارن نوع شدیدش رو بگیرن...

یه ذره به روز باشین و ... 

هرجور راحتین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صنیدم یه قرصایی میدن در مردحل اولیه کرونا ک درمانو سریع تر میکنه نمیزاره وخیم شه حتی اگه یه درصدم فک میکنین کروناست برین ک زودتر درمانو شروع کنن تا خدایی نکرده وخیم نشه

انقدر بدم میاد از اینایی که به فکر حرف مردمن.

اخه ما رو میشناسن همه یه جورایی میپیچه توشهر

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

باید حداقل آزمایش و سی تی ریه بده 

بعد براش دارو تجویز کنن ببری خونه استفاده کنی 

اگه خیلی بی حاله طفلی گناه داره فکر سلامتیش باش جای آبروت

مدفوعش شل بود یا سفت پسر من اسهال هم داره

یکم شل و لزج و بسیار بد بو رنگش یا خیلی تیره بود یا خیلی روشن یا سبز بهرحال طبیعی نبود

البته پسرم دوسالش هست و نمی تونست بگه درد هم داره یا نه ولی چون قبل پی پی گریه میکرد پس احتمال دل درد و دلپیچه هم هست

اره ولی شدید نیست ینی کسی نمیتونه راهنماییم کنه که کرونا هست یا نه

ما که نمیتونیم بگیم کرونا هست یا نه ولی از اونجایی که بچه ها کمتر میگیرن احتمالش کمه زنگ بزن ۴۰۳۰ 

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
فقط تب و اینکه بچه خیلی بی قراری میکنه دختر من و دختر دختر خاله ام اینجوری بود بردیم دکتر گفت یه ویر ...

چندروزه تب داشت الان چطوره

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
دخترمودیروز بردم دکترگفت ویروس اگه تا5روزخوب نشد بیا آزمایش بده ،دل درد اسهال1روزه وبیحالی وتب خفیف ...

دقیقا علائم پسر منه ینی کروناست؟؟؟

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
برو دکتر ول کن مردم رو یکی از دوستای ما کرونا گرفته بود بعد۳ماه بازم یک عده ازش فرار میکنن میگم باب ...

همین دیگه انگشت نما میشیم