2777
2789
عنوان

پسرم تب داره وبیحاله اگه کرونا باشه نمیخام کسی بفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 64 پست

کرونا در هر کسی یه جور خودش نشون میده 

ولی دکتر رفتن هم ک فایده نداره کرونا دارویی نداره فقط استامینوفن واسه بدن درد بهش بده 

عضو گروه رز بنفش وزن اولیه ۱۰۷ 🔓وزن فعلی ۹۴ 🔓هدف اول ۸۹🔒هدف دوم ۸۴🔒 هدف سوم ۷۹🔒هدف چهارم ۷۴🔒هدف پنجم🔒 ۶۹هدف ششم 🔒۶۴هدف نهایی ۵۹🔒

داری شوخی میکنی دیگه؟! کرونارو تو خونه درمان کنید؟! بخاطر حرف مردم جون بچه رو به خطر بندازی؟! 

یعنی حرف مردم براتون مهمتر از جون بچه‌ست؟!

وایی سرم درد گرفت

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا جونتون مهم تره دوما مردم حق دارن دوری کنن بهرحال کردنا شوخی نداره الانم پسدتو ببر دکتر خدای نکرده یه مو از سرش کم شه خودتو میبخشی آیا

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

یه ویروسی جدیدا مال بچه هاس چن تا از بچه های دوستام اینجوری شدن سه روز تب داشتن دکتر  فقط شربت استامینوفن واسه کنترل تب بهش داد  و ازیترومایسین که چرک خشک کن هست .ولی شما اگه خودتم علایم داری جدی بگیر کرونا خطرناکه .گوربابای حرف مردم 

دور از جون بچت چیزیش بشه همین مردم فقط تماشاگرن 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
پسر من چند روز پیش تب کرد علایم دیگه نداشت برم دکتر گفت رودل کرده بهم شربت انجیر داد چندین بار که شک ...

مدفوعش شل بود یا سفت

پسر من اسهال هم داره

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
این یک مریضیه که به بچه ها تازه اومده دختر منم تب داشت ولی خوب شد

فقط تب داره یا نه

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
سنش؟ 

هشت سال

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
فقط تب داره یا نه

اره ولی شدید نیست

ینی کسی نمیتونه راهنماییم کنه که کرونا هست یا نه