2777
2789
چه خبره انقد بچه

خرجشو تو میدی؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تو رو خدا توبه کن خیلی عزیز میشه

من همون موقع که بارداربودم توبه کردم میگم هنوزم میترسم خداااون اوایل که ناشکری کردم منوهنوزنبخشیده باشه عاشق پسرمم زندگیمه ولی خیلی مینرسم خداازم بگیرتش خیلی 

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
من همون موقع که بارداربودم توبه کردم میگم هنوزم میترسم خداااون اوایل که ناشکری کردم منوهنوزنبخشیده ب ...

مگه خدا بچه اس یا کینه ایه ؟؟؟ آخه این چه طرز فکریه ؟ هرچند اینا همه عوارض بارداریه و طبیعیه 

لطفا دیدتو عوض کن خدا به این مهربونی چرا اینجوری بهش نگله میکنی😳

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
😔😔😔وای عزیزم  جنسیتشون چیبود  چرا ناشکری گفتی

دختر من ۳ تا بچه آروم به همه گفتم دیگه نمیام بسته ۱۶  ساله دختر ۷ ساله دختر ۲ ساله پسر زندگی خیلی خوبی داشتیم عالیییییی برا همین نمی خواستم داشتم پسرم رو از شیر میگرفتم باردار شدم دو قلو هی ناشکری میکردم هی توبه تا این که دنیا اومدن ۳۲ هفته مهرشون به دلم افتاده بود به خدا میخواستمشون توان ای سی یو بودن صبح تا شب میرفتم بیمارستان شب خسته میرفتم خونه دلم برا پسر ۲ ساله خیلی تنگ میشد انقدر غصه ام میگرفت میخواست مرخص شن که یکیش حالش بد شد و مرد 

مگه خدا بچه اس یا کینه ایه ؟؟؟ آخه این چه طرز فکریه ؟ هرچند اینا همه عوارض بارداریه و طبیعیه  ...

به خدا طرز فکرم این جوری نیست از بس دور برم از این خاله زنکهای هستن که حالم و بد میکنن

به خدا طرز فکرم این جوری نیست از بس دور برم از این خاله زنکهای هستن که حالم و بد میکنن

منظورم به شما نبود دوست عزیز با اون خانوم که ۱۸ هفته بود گفتم. 

خدا دلتونو آروم کنه و آرامش بهتون بده و همه بچه هاتونو حفظ کنه

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده