2777
2789
عنوان

اسم بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 73 پست

باید زودتر اسم می ذاشتی که صداش می کردین یاسین قدیمیه تو زحمتشو کشیدی حق تو وهمسرته  انتخاب اسم بقیه بخوان نخوان باید بپزیرن من گذاشتم رضا اطرافیان اومدن اعتراض بکنن گفتم من این اسمو دوست دارم و هیچ اسم دیگه ایی هم قبول ندارم فقط رضا  اخه بچم نذر امام رضاست توهم باشوهرت صحبت کن هیراد قشنگه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همین مشکل رو داشتم با همسرم و خانوادش هر اسمی می گفتم می گفتن جلفه آخر همسرم گذاشت علی ولی ...

وای خیلی اسم قشنگیه ک

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

پسرم ۲/۵هست ولی هنوزم با اسمش کنار نیومدم و تا یک سال و نیمگی اسمش رو صدا نمی کردم میگفتم بچه یا پسر ولی دارم خودم رو عادت میدم هر اسمی که تو دلت هست سعی کن بزاری که حسرت به دلت نمونه

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
آیهان

ممنون عزیزم .

ولی میخوام اولش ب باشه . 

گفتم باراد و باربد و بردیا و... 

اما در زبان اذری تغییرش میدن به بردیا میگن برده 

به باربد میگن باربر و ... 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
باید زودتر اسم می ذاشتی که صداش می کردین یاسین قدیمیه تو زحمتشو کشیدی حق تو وهمسرته  انتخاب اسم ...

بچه منم اسمش امیررضاس

ندرامام رضاس😍

ولی تاحالا منو نطلیبده

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

به نظرم همون اسمی که انتخاب کردی بزار خیلی قشنگه به دیگران چیکار داری 

تو کار خودت رو بکن 

فردا پسرت بزرگ بشه چی میخوای بهش بگی بگی دیگران اسمتو انتخاب کردن 

یا بگی دیگران گفتن ولی من دوست داشتم این اسم روت باشه کدوم بهتره به نظرت🤔

منم اسمی ک دوس دارمو شوهرم نمیپسنده.. میگه گذاشتن اسم با پدره و ی اسم خیلی مزخرف انتخاب کرده.. اخخ میسوزم🤕

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 
بچه منم اسمش امیررضاس ندرامام رضاس😍 ولی تاحالا منو نطلیبده

من بچم سه بار تا دم سقط رفت نذر امان رضا کردم اقاهم منت بر سر ما گذاشت وناامیدم نکرد ۱۸ تیر اقا رضامون به دنیا می یاد 😍😍😍

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن