سلام من ماه نهم بارداريمم و ني ني هم پسره ، اصلا نميتونيم اسم انتخاب كنيم داريم خل ميشيم من هيراد انتخاب كردم خانواده همسرم ميگن جلفه و... اسم سنگين بزار كه معنيش مشخص باشه انتخاب هميرمم ياسين هست منفقط از عربي بودنش و اينكه ممكنه بعدا ياسي صدا بزنن ناراحتم . نميدونم چكار كنم؟ اسم سنگين پيشنهاد ميشه بديد
باید زودتر اسم می ذاشتی که صداش می کردین یاسین قدیمیه تو زحمتشو کشیدی حق تو وهمسرته انتخاب اسم بقیه بخوان نخوان باید بپزیرن من گذاشتم رضا اطرافیان اومدن اعتراض بکنن گفتم من این اسمو دوست دارم و هیچ اسم دیگه ایی هم قبول ندارم فقط رضا اخه بچم نذر امام رضاست توهم باشوهرت صحبت کن هیراد قشنگه
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسرم ۲/۵هست ولی هنوزم با اسمش کنار نیومدم و تا یک سال و نیمگی اسمش رو صدا نمی کردم میگفتم بچه یا پسر ولی دارم خودم رو عادت میدم هر اسمی که تو دلت هست سعی کن بزاری که حسرت به دلت نمونه
بچه منم اسمش امیررضاس ندرامام رضاس😍 ولی تاحالا منو نطلیبده
من بچم سه بار تا دم سقط رفت نذر امان رضا کردم اقاهم منت بر سر ما گذاشت وناامیدم نکرد ۱۸ تیر اقا رضامون به دنیا می یاد 😍😍😍
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن