2777
2789
عنوان

اسم بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی قشنگه که پاشا باکلاسه جدیده

دوس ندارم😔

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 

اسم پسر من رادین😍دوماه ک نیمشه‌ 

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕

کیبورد لنتی😒😒

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕
اوف متنفرم. ☹️☹️

حالا یه اسم دیگه پیشنهاد بده بهشون. 

منم با اینکه عقیده دارم فامیل رو از پدر می گیره، توی انتخاب اسم سهم مادر بیشتر باشه، ولی اگه جای همسرت بودم با الیاس شدیدا مخالفت میکردم و دیکتاتور میشدم. 

صحبت کنید و اسمی انتخاب کنید که هر دو بپسندید، تا اونموقع که دنیا بیاد مرتب اسم پیشنهاد بده. بگو نه پاشای تو و نه الیاس من، اسمی که هر دو بپسندیم. 

ما ازدواج کردیم توافق کردیم اگه بچه دار شدیم پسر شد اسم رو شوهرم انتخاب کنه بچه دوم رو من انتخاب کنم

از شانس باردار شدم پسر اسمش رو گذاشت ابراهیم 

من خیلی استقبال کردم 

به نظرم خیلی خاص و شیکه

درسته قدیمیه ولی معنی داره به قول قنبر تو خجالت نکش پرتخمه😂😂😂😂

اسم پسر دومی رو هم من انتخاب کردم ارسلان

دیگه قسمتموون همش پسره دیگه نمیخوام چون میدونم بعدیم پسره😞😞😞😞

ای جونم رادین ها خیلی شیرینن بچه خواهر منم رادینه  خیلی جیگره

عزیزم خداحفظش کنه اره خیلییییییییی ی جیگریه‌ بی نظیر 😍😍😍

حالا یه اسم دیگه پیشنهاد بده بهشون.  منم با اینکه عقیده دارم فامیل رو از پدر می گیره، توی انتخ ...

اسمای زیادیو باهم انتخاب کردیم اما اون رو پاشا مسممه و من الیاس😐

چرا شماهم بودین مخالفت میکردین؟؟؟ 

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 
اسمای زیادیو باهم انتخاب کردیم اما اون رو پاشا مسممه و من الیاس😐 چرا شماهم بودین مخالفت میکردین؟؟؟ ...

عذرخواهی می کنم عزیزم چون نظر پرسیدی میگم، چون خیلی قدیمیه و منو یاد پیرمردها می ندازه. 

باز هم عذرخواهی می کنم. 

فقط اومدم بگم اسم رو سرنوشت بچه تاثیر دار خواهش میکنم دقت کن چون بابتش باید به بچت جواب پس بدی یاسین ...

سلام 

یاسین تو قرآن اومده اما اسم پیامبر نیست از رموز قرآنه

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 
اسمای زیادیو باهم انتخاب کردیم اما اون رو پاشا مسممه و من الیاس😐 چرا شماهم بودین مخالفت میکردین؟؟؟ ...

❤ الیاس ❤

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند.