2777
2789
پویانم بیست و سه روزش زردیش سه روزگی :15 بود دستگاه گذاشتیم هفت روزگی شد 13 که گفتن برای هفت روز زیاد نیست امروز هم آزمایش دادم هنوز زردیش 13 دارم دیوونه میشم انقدر گریه کردم جشم هام جایی رو نمیبینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من بچش زردی داشت،بعد از کلی ناباروری بچه دار شده بود،بعد زردی بچه خوب نمیشد بستری شده بود اما یه روز پایین بود دو روز بالا،بعد میگفت آخرش بردیمپیش یه خانم که ازین ماماهای قدیمی بود،پشت دوتا گوش بچه رو با تیغ خراش داده بود،میگفت خونابه زرد اومد بیرون،فرداش برده بودن دکتر گفته بود خوب شده
پسر منم دو روزگیش زردیش18بود بیمارستان تو دستگاه بود دو روز.رسید به 10مرخصش کردیم تو خونه هم دستگاه گرفتیم سه روز به خوبى بیمارستان نبود ولى به کمک ترنجبین و شیرخشت زردیش بهتر شد ولى تا 20روزگیش طول کشید تا کامل خوب شد.
خدایا چنان کن سر انجام کار *** تو خشنود باشى و ما رستگار.یا رب فرج امام ما را برسان.
١٣ خطرناک نیست/ تو آزمایشاتش مشکلی نداشت؟ دختر من تا دو سه ماهگی هم یه ذره زرد مونده بود بعد از یک ماه اگه بالای ده ( یا هشت؟) باشه میشه طول کشیده و به سری آزمایش میدن، اگه نرمال باشه آزمایشها کاریش ندارن، به عنوان زردی ناشی از شیر مادر حسابش میکنن
شیر خشت و ترنجبین رو باهم بخور یک قاشق چایخورى هم روزى سه بار به بچه بده.گوشت خروس میگن خنکیه بخورى خوبه.چاى نبات کمتر بخور چون گرمیه.
خدایا چنان کن سر انجام کار *** تو خشنود باشى و ما رستگار.یا رب فرج امام ما را برسان.