2777
2789
عنوان

بچه ها کیا ب فال قهوه اعتقاد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 73 پست
ببین من تو یه وضعیت سختی بودم که قرار بود تصمیم بگیرم این نشست پشت تلفن انقد حرف های مزخرف زد من اصن ...

فال بیشتر جنبه فان داره نباید بر اساس حرفای اونا زندگی رو پیش برد. خوبه که تجربیاتتو به بقیه هم میگی .انشاا.. اتفاقای خوب برات بیفته

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!
ببین من تو یه وضعیت سختی بودم که قرار بود تصمیم بگیرم این نشست پشت تلفن انقد حرف های مزخرف زد من اصن ...

نباید طبق حرفاش تصمیم بگیری دختر 

من اصلا یادم رفته بود 

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره ی خنگ!!!  ادم پیش هرکسی نمیره برای فال.مگ دعانویسه ک برداشته هرچی اتفاق بدبوده رو برات گف ...

اولین بارم بودهمه حرفاسو باور کردم همه چیو خراب کردم ررررفتتتتتت

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
نباید طبق حرفاش تصمیم بگیری دختر  من اصلا یادم رفته بود

ببین من روحیمو ازدست دادم دیگه ولی باورت نمیشه همه چیزای بدی که گفت ...

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
اولین بارم بودهمه حرفاسو باور کردم همه چیو خراب کردم ررررفتتتتتت

من این فالگیرم بهم همیشه میگ.میگ من اینارو میگم ولی اگ خواسته ای ازخدا داشته باشی همش دعا و قران واینا بخونی همش تغییرمیکنه بهترمیشه

فال بیشتر جنبه فان داره نباید بر اساس حرفای اونا زندگی رو پیش برد. خوبه که تجربیاتتو به بقیه هم میگی ...

ببین ناخواسته رو ادم تاثیرشو میزاره

من این فالگیرم بهم همیشه میگ.میگ من اینارو میگم ولی اگ خواسته ای ازخدا داشته باشی همش دعا و قران وای ...

تادلت بخواد دعا کردم ولی  خیلی پشیمونم بابت فالی که گرفت چندماه میگدره ازروش ولی هنوزم بابتش ناراحتم