2777
2789
عنوان

بچه ها کیا ب فال قهوه اعتقاد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 73 پست
همون ک خوب بود

اها قرانیه ازرو قران بهم میگفت بعد سر کتابم باز میکنه بعد اگه تورابطه چیزی باشی مثلا ایندتو بااون شخص میگه که اینده رابطتتون چی میشه به چندتا ازدوستامن گفته بود درس بود

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها قرانیه ازرو قران بهم میگفت بعد سر کتابم باز میکنه بعد اگه تورابطه چیزی باشی مثلا ایندتو بااون شخ ...

من ازدواج کردم بچه هم دارم بیشتر بخاطر مشکلاتم با ادم شوهراما و شوهرم میخام

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید
من ازدواج کردم بچه هم دارم بیشتر بخاطر مشکلاتم با ادم شوهراما و شوهرم میخام

تین حساب میکنه سر کتا باز میکنه ولی بهشون اعتماد نکن سر حرف فالگیراو اینا یهو زندگیو به کام هردوتون تلخ نکنیا همش الکیه

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

من با شوهرم خیلی مشکلات داشتم این بهم گفت بستگی دارین 

میدونمم ک راست میگه چون سره سفره عقدمون خودمون دیدیم ک دارن چیز میریزن تو سفره 

تین حساب میکنه سر کتا باز میکنه ولی بهشون اعتماد نکن سر حرف فالگیراو اینا یهو زندگیو به کام هردوتون ...

نه من کلا برام جنبه فان داره