2777
2789
عنوان

بچه ها کیا ب فال قهوه اعتقاد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 73 پست
اونایی که اتفاق میفته بخاطر قانون جذبه. تو اینقد تمرکز میکنی و منتظری اون اتفاق بیفته و میفته. در وا ...

اصلا بهش فکر نکردم 

اصلا یادم رفته بود ک چیا گفته 

امروز صداشو گوش کردم دیدم خیلیاش اتفاق افتاده و تعجب کردم اصلا

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلفنی چجوری ؟؟ب منم بگو بگیرم

یه شماره دوستم داد تماس گرفتم براش ۵۰ واریز کردم‌نوبت داد برا فرداش 

فرداش زنگ‌زدم گرفت برام‌

اصلا بهش فکر نکردم  اصلا یادم رفته بود ک چیا گفته  امروز صداشو گوش کردم دیدم خیلیاش اتفا ...

فالگیرا 2 دسته ان. ی دسته که ی سری حرفا رو میگن که طرف بخاطر فکر زیاد ی سریاشو جذب میکنه. ی سریا که با اجنه در ارتباطن که اینا فقط میتونن از گذشتت توسط اجنه ای که به تسخیر خودشون دراوردن بگن. از اینده هیچکس حز خدا خبر نداره

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!
توام تلفنی میگیری؟

من تو تل. تو یکی از تاپیکا ی نفرو معرفی کردن حالا نمیدونم زنه خودش تبلیغ کرده بود چی بود خلاصه من خر شدم زنگ زدم خیلی ام نسبت ب کسی ک فال میگیرم پیشش گرون بود هزینش.زنگ زدم انقد بددهنی کرد چرت و پرت گف زنه ک من مث چی پشیمون شدم اصلاام ازاینده نگف برام فعلا خصوصیاتمو گف و وسلام.ولی این خانومی ک پیشش فال میگیرم سیرتاپیاز اتفاقارو برات میگ

چندوقته گرفتی؟

قبل از کرونا گرفتم 

مثلا یکی از حرفاش ک من گفتم چرته ولی دراومد این بود ک ما عید هرسال میریم ویلا بابام شمال 

این گفت سفر نمیرین منم گفتم حرفه مفد زد ما اسمون بیاد زمین میریم 

ولی کرونا اومد نرفتیم 

بعدم ماشین میخاستیم‌بخریم گفت براتون جالب نیست ضرر میکنین 

من کلا فراموش کرده بودم حرفاش‌و ب شوهرم‌نگفتم الان دقیقا ۱۰ تومن ضرر کردیم

ممنون که جواب دادی . اینکه چرا بیچارت کرد؟ مگه چی گفت

ببین من تو یه وضعیت سختی بودم که قرار بود تصمیم بگیرم این نشست پشت تلفن انقد حرف های مزخرف زد من اصن داشت حالم خراب میشد تا چتد ماه فقط گریه میکردم بعدشم حرفاش باعث شد من زدم همه چیو خراب کردم چون همه امیدمو ازدست داده بودم اگه اون فالو نمی گرفت شاید این اتفاقا نمی افتاد اون باعث شد من خودمو ببازم درصورتی که مطمئنم اگه اون روز فال نمی گرفت همه چی یه جور دیگه میشد😔😔😔😔😔😔

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
من تو تل. تو یکی از تاپیکا ی نفرو معرفی کردن حالا نمیدونم زنه خودش تبلیغ کرده بود چی بود خلاصه من خر ...

تلفنیه؟

نکنه همینه ک من گرفتم 

ببین من تو یه وضعیت سختی بودم که قرار بود تصمیم بگیرم این نشست پشت تلفن انقد حرف های مزخرف زد من اصن ...

دختره ی خنگ!!!  ادم پیش هرکسی نمیره برای فال.مگ دعانویسه ک برداشته هرچی اتفاق بدبوده رو برات گفته.تاجایی ک بتونن ب هیچ وجه اتفاقای ناراحت کننده رو نمیگن

من تو تل. تو یکی از تاپیکا ی نفرو معرفی کردن حالا نمیدونم زنه خودش تبلیغ کرده بود چی بود خلاصه من خر ...

این خیلی انرژی مثبت بود