2777
2789
عنوان

بی احساسی شوهرم 😔😔😔😔

330 بازدید | 19 پست

شما شوهراتون بی احساس هستند ؟؟چیکارمیکنید چطور کنار میاین؟؟؟،شوهرم اصلا احساس نداره جدا میخوابه زیاد حرف نمیزنه کلا نسبت به مسائل مربوط به من بی توجهه مثل مریض شدن تنها موندن تو مضیقه مالی بودن درددول بکنی باهاش تهش دعواست همیشه تنهام همه کارامو تنها میکنم وقتی هم اعتراض میکنم میگه تو خیلی غرمیزنی ادم سطحی هستی ؟؟؟ واقعا چیکارکنم افسرده شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم برخلاف اینکه میگفتن سنش کمه و... از اول همینجور بود بعد هفت سال تازه بدتر شده. از لحاظ مالی واینا کم نمیزاره ولی کم حرفه .بی توجهه انگار. کفرم درمیاد. الانم قهر کردم   

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

۷ساله ازدواج کردیم اصلا اهل خیانت و چشم چرونی نیست سرکارشم کاملا مردونست ادم چشم دل پاکیه شدید ولی خب نسبت به من توجه نداره اگه بشینم تعریف کنم یه کتاب میشه خیلی تو فشارم هم مالی هم عاطفی نه این که نداشته باشه داره وضعمون خوبه ولی خب من مهم نیستم همیشه بهم اینو میگه 

من معتقدم ما به درد هم نمیخوریم خواهرشوهرم میگه تقصیر خخودمه میگه تو پرتوقعش کزدی همیشه همه ی کارارو من میکنم ح

همه چیز اونم بی خیال شده من فکرمیکردم نیفهمه قدر میدونه دیدم نه کلا منو گذاشته کنار مرد زندگی انگار منم جدا میخوابه حداقل ۲متر فاصله بینمونه این خیلی ازارم میده