2777
2789
عنوان

دردل

282 بازدید | 39 پست

خواب دیدم میخوام  خبر حاملگی م رو به همسرم بدم،از توی جمع دستشو کشیدم بردمش یه گوشه،دستشو گذاشتم روی دلم بهش گفتم😭😭😭

اونم خیلی قشنگ بغلم کرد،چقدر خوب بود...

این آرزو رو با خودم به گور میبرم💔

الان همه ی فامیل ميدونن،همه برای حاجت م دعا میکنن😒الان همه ترحم و دلسوزی میکنن،

تا یه بچه رو بغل میکنم فوری میگن ان شاءالله روزی خودت،😔

تا از احوال یه بچه می پرسم فوری میگن ان شاءالله قسمت خودت...😔

از همه وحشتناک تر اینکه تا یکی حامله میشه به من نميگن😭😭😩😩

اصلا دیگه شوق و ذوق ندارم، نمیدونم اگر خدا بهم داد،چی میشه....

تا چند روز پیش فکر نميکردم شرایط م اینقدر خراب باشه،

تازه فهمیدم آندومتريوز دارم،نازا هستم....

خسته و دل شکسته م

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدعمل کردی خوب شدی واسه خداکاری نداره آرام باش 

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

😢😢😢😢

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !

این حرفا رو نزن،خدا بخاد هر کار نشدنیو ممکن میکنه،اگه تهرانی برو کلینیک امید،خ شهید مشکی

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
دارم پوست ميندازم

اخی الهی

خدا صبرت بده

انشاا...درمان بشی

منم نی نی میخوام خدا بهم نمیده

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
الهی بمیرم بعد از سقطم منم انقد ز این حرفا شنیدم میفهمم چی میگی

من سقط کردم به هیچکس نگفته بودم حاملم

میخواستم وقتی جنسیتش مشخص شد به بقیه بگم

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻