2777
2789

هر چی که در مورد رعایت کردن نکات بهداشتی به مامانم میگم میگه از بس سرت تو گوشیه خبرا رو میخونی روانی شدی 😑

در حالی که خودش نه ماسک میزنه نه به قرنطینه خونگی اعتقاد داره 

چه مادرم چه مادر شوهرم جفتشونم خواهرن عین همن 

وقتی میره بیرون بهش بگم ماسک بزن یه دعوا راه میوفته 

که چرا بهم میگی ماسک بزن من خودم می‌دونم چیکار کنم 

جون منو شوهرم از دست مامان بابا هامون به لبمون رسیده 

چیکار کنم باور کنه ماسک و باید بزنه 

خودشونم افتخار میکنن که به حرف بچه هاشون گوش نمیدن😒

💫🧡

لینک حذف تاپیک جدید بزارید

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂 حالا مامان من انقد ازم آمار خواسته خسته شدم  تا میگم خبر ندارم میگه ۲۴ ساعت سرت تو گ ...

به خدا راضیم اونجوری باشه اما 

هیچ کس عین خیالشم نیس 

😭😭😭

💫🧡
بگو با هیچ کدومتون رفت و امد نمیکنم به خاطر رعایت نکردنتون. چند روز نرو خونشون. تا به فکر بیفتن.

مشکل اینه خودم خونه ندارم😣

اگه داشتم لازم بود تا یه سالم پامو خونه شون نمیذاشتم

💫🧡
البته هرچی بیشتر بترسی بیشتر سرت میاد  مثلاً مامان من خیلییی میترسید همه مون هم گرفتیم البته خ ...

من بیشتر نمی‌ترسم اونا حتی نکات اولیه رو رعایت نمیکنن

حتی خونه هم نمیمونن

💫🧡