2777
2789
عنوان

معنی و منظور این بیت چیه؟😍

1283 بازدید | 19 پست

خواب یک مرداب را ریگی پریشان می کند *روی خاکستر نسیمی کار طوفان می کند

شما چی فهمیدین؟

برای تگ کردن کاربریم @خالی بزارین ،بعدا میام می بینم❤

منظورش آسیب پذیریه 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی یکی اومده تو زندگی طرف ارامشو و روح و روان و همشو بهم دوخته(از نظر عشقی البته)

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

یعنی یک ریگ کوچک می تونه توی مرداب اثر بگذارد

یک نسیم یا باد ملایم میتونه طوفان بشه

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم

چه جالب بود

یعنی یه چیز کوچیک گاهی آدمو بهم میریزه

البته شاید😕

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

یعنی یه ریگ میتونه مردابی که ساکن هست رو(خواب)پریشان بکنه(وقتی ریگ میندازی تو مرداب موج میافته و دیگه ساکن نیست)

خاکسترم سبکه با یه نسیم میتونه جا به جا بشه یعنی برای خاکستر یه نسیم مانند طوفان میمونه

یعنی هیچ چیزی ثابت نیست و میتونه خلل تو هر چیزی ایجاد بشه حتی کوچیکترین چیزا

مرسی😐

خواهش میکنم

دیگران معنی رو به آسیب زننده بودن دیگران دیدن اما من برداشتم آسیب پذیری شخصی هست که در مقابل اتفاقات کوچیک قرار میگیره

وگرنه نسیم و یک ریگ کوچک آسیب زننده نیست

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹