2777
2789
عنوان

دعواشدهههههه چیکار کنم ؟؟؟😡😡😡

497 بازدید | 41 پست

دیروز بین دوتا بچه دعواشد ک انگار داداشم کمی قلدری دراورده بود ۱۰سالشه بعدم ی پسر ۱۳ساله با چرخ دنبالش کرده بود اومده بود توخونه ما ک بزنتش بعد داداش لوس منم سریع شروه کرد گریه زاری بابام رف پایین چونه پسررو گرفته بود ک چرا بچه کوچیکو زدی اونم چنگ انداخت بود بعد مامانم ک کلا از گاه کوه میسازه رف پایین و دیگ نمکش زیاد شد اون پسرم دور ک شد شروع کرد فحش ناموس بده و بابام بدتر عصبانی شد تهش مامانم بابامو اورد ختکخونه نذاش بره درخونشون در هرحال بچشون ک انقد شلوغ کن و بی حیاس خودشون چین حالا امروز بابا پسره اومده درخونه ما مشت میزنه ب درر ک بیا پاییین ساعت ۷.۵صبح من میترسم اینا ول نکنن دعواشون سر توپ بوده اینا بچه های عقده این ک تامین نشدن داداش منم همه چی داره ولی همش دوس داره بره ب بچه ها دیگه نشون بده اوف

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا سر یه توپ جنگ و جهاد راه نندازین

بهتره به جای اینکارا همه یکم رو تربیت بچه هاشون کار کنن 

الکی طرفداری نکنین از رفتارهای زشت بچه ها 

خیلی بچه بی ادب زیاد شده همه داریم میبینیم دیگه خصوصا بین ده تا پونزده سال انگار اصلا پدرمادر به خودشون ندیدن!!!!!

پدرمادرتون رفتن پایین باید مثل دوتا بزرگتر عاقل میانجیگری میکردن نه اینکه بدترش کنن!!

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
حالا سر یه توپ جنگ و جهاد راه نندازین بهتره به جای اینکارا همه یکم رو تربیت بچه هاشون کار کنن  ...

جلو بابام ب مامانم میگف خفه شو جن... سر توپ شروع شده بعد داداشمو تا توخونه دنبال میکنه بگیره بزنه 

پدر شما داستانو بزرگش کرده دیگه اون بچه‌ بوده اسمش‌روشه 

نباید زیاد بهش گیر میداد 

از قدیم گفتن 

نکن با کودکان بازی 

ریش و سیبلت‌را میبازی 

حالا پدر شما دنبال دعوای بچه‌هارو گرفته اون بچه۶)‌هم بی ادب فحاشی کرده

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
وااااای ازدست بعضی بچه های بی تربیت..توکوچه ماهم دوتاهست که فقط بچه های دیگه رواذیت میکنن پدرومادرشو ...

پدر مادرشون ازینا بدترن فک کن اومده درخونه میگه زنیکه بیا پایین بینم

خوب تقصیر اون پسره 13 ساله هم که باشه بابای شما نباید بچه ی یکی دیگه رو دعوا کنند. فقط حق دارن پسر خودشون رو دور کنند و با نه بچه کوچک 13 ساله که نادان هست هنوز در بیوفتن که اون هم فحش ناموسی بده بعد از لحاظ قانونی هم مصون هست و بابای شما مقصر 100 درصد