2777
2789
عنوان

چطوری مادرمو راضی کنم ک بزاره باعشقم ازدواج کنم؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من بازم میتونم فقط بگم سنت پایینه بزرگتر بودی کاری نداشتن .من ۲۱ سالمه با یکیدوستم درباره ش حتی ر ...

پدرم خیلی سختگیره حتی اگه من دانشگاه هم قبول نشم و توخونه بیکاربشینم بازم نمیزاره تا ۲۱ ب بعد ازدواج کنم

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔
اگر با مامانت راحتی بگو  میخوای بهش بگی ی مدت خودت باهاش بودی؟؟ یا مثلا بگو پسر دایی دوستم او ...

همینومیگم توروخدا برام دعاکن قبول کنه😔😞

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔
سلام اون پسره چه قدر تو رو میخواد؟ اصلا حاضر هست تلاشی کنه برات ببین پسرها رو با حرف نمیشه شناخت فقط ...

خیلی منو دوس داره

ببینم ۱۷ هستی یا گیراوردی

بابا بجون مادرم ۱۷سالمه اوف😭

منم ۱۷ سالمه نگیددوسم نداره.چون بامادرممم یه بار صحبت کرده ولی مامانم خیلی بهش بی احترامی کردکلی بهش فحش داد و گفت درحدمن نیست.باز بدبخت یه بار دیگه گفته بهش ولی بازهمین‌اش و همین کاسه من دیگه گفتم چیزی نگه هیمجوری بمونیم باهم بعدکه داشنگاه رفتم باخونوادم‌دوباره درمیون بذارم‌توهم عزیزم فعلادرستوبخون زوده برامون ..

آخه از کجا مطمئنی،اگه پسری دوست داشته باش خودش رو میکشه برای خواستگاری اومدن حالا با هر شرایطی

شما ازکجا میدونی ک خودشو نکشته واسه خاستگاری اومدن😔

همش بهم اصرارمیکنه ک ب خانوادم زودتربگم

من ی مدت باهمین اقا مشکل داشتم ازخدا خاستم اگه ب ضررمه پس بزاره تموم شه اگه هم به صلاحمه برام نگهش داره و نگهش داشت😔