2777
2789
عنوان

کسی مرکز ناباروری قم رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 85636 بازدید | 925 پست
آرمیتای عزیز اگه شوهرت آز اسپرمش جدید باشه دیگه دکتر نمینویسه مثلا ما از یکسال پیش بود اما دکتر نوشت دوباره. همون روز اول که بری مینویسه بعد میری آزمایشگاه هروقت میخوای نوبت میگیری میگه تو خود مرکز انجام بدین بهتره درسته سخته اما چون سریع به آز میرسه واگه مشکلی باشه راهنمایی میکنن بهتره ماهم موافق نبودیم اونجا انجام بدیم اما با حرفایی که زدن قانع شدیم ومکان مناسب و بی استرسی دراختیار میزارن بعد که جواب آماده شد وجواب خون آقا.برای دکتر مردان باید نوبت بگیرین دکتراش خوبن حتما باید بره دکتر مردان .بعد چند وقت که کل آزاتون آماده شد دوباره نوبت میگیری میری بعد مامایی آزارو میبینه میگه چیکار کنی مثلا من بار دوم اصلا نرفتم پیش دکتر اصلی فقط مامایی کارمو انجام داد گفت همه آزمایشاتون خوبه فقط تی اس اچ خون خودم بالا بود که گفت برم دکتر غدد.
راجع به عکس رنگی منم یه سالو نیم پیش گرفته بودم روز اول همه مدارکو بردم وقتی عکسو دید گفت مشکلی نداشته اما یه جور حرف زد که دوباره انجام بدم اما من به خاطر همون دردی که گفتی گفتم خواهشا نگین که انجام بدم بعدم که اومدم مامایی که بگه دکتر چه آزمایشایی نوشته و چیکار باید بکنم اولین سوالم همین بود گفتم عکس رنگی که ننوشته اگرم نوشته باشم من انجام نمیدم که نگاه کردو گفت نه ننوشته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.مامان قند عسل :من پرسیدم گفتن آی یو آی با دارو حدودا 500 هزار تومن.اما من تازه رفتم فقط آزمایشات تا الان با دارو تقویتی شده نزدیک 350 تا مراحل بعد حتما بیشتر میشه.
دوستان سلام خانم دکتر یونسی به تمامی سولات که در طول هفته گذشته از سایتشون پرسیده شده پاسخ دادند. لطفا بررسی فرمایید.
هر که هستی، هر چه هستی، تا مفیدی، زنده هستی (توانا بود هر که دانا بود)
سلام دوستان امروز بین 12 تا 15 خانم دکتر یونسی چند تا عمل لاپارسکوپی داره قم. بعدش تا ساعت 18 یا 19 ویزیت میکنه. مشکی پوش برو سوالات رو مستقیم بپرس. اینقدر استرس نداشته باش. برات خیلی بده. نهایتش مجبور شدی هم تهران بیا هم قم
سلام مامان قند عسل...خود عمل آی یو آی و داروهاش تقریبا پونصد شد ولی کلا من از اولی که رفتم مرکز بخاطر عکسا و آزمایشا یک ملیون خرج کردم
خدایا بزرگیتو شکر... مواظب کوچولوم باش
دوستان سلام من امروز دوباره اومدم قم. امروز نوبت دکتر یونسی هم گرفتم از عمل لاپارسکوپی که دکتر انجام داده 3 تا 4 ماه میگذره میخوام ببینیم می تونم اقدام کنم یا هنوز زوده برام دعا کنین
هر که هستی، هر چه هستی، تا مفیدی، زنده هستی (توانا بود هر که دانا بود)
سلام متین جون مبارکه منتظر خبرای خوب بارداریت هستیم سلام یاسی جون یعنی چی دائم عقب میندازه
الطَّیِّباتُ لِلطَّیِّبینَ وَ الطَّیِّبُونَ لِلطَّیِّباتِ { زنان پاک از آن مردان پاک و مردان پاک از آن زنان پاکند} نور - 26
سلام:من فروردین رفتم مرکز وقتی آزمایشاتو دیدن وعکس رنگی گفتن بیشتر افراد سه ماه تا آی یو آی طول میکشه اما شما دو نهایت سه ماه اما تا الان جواب درستی ندادن حس میکنم دارن زمانمو هدر میدن رفتم دکتر غدد میگه نرماله اما دو ماهه دیگه بیا شاید احتیاج به دارو داشته باشی میگم اگه مشکل نیست واسه بارداری واسه چی بیام میگه دخترجون همین که گفتم اصلا توضیح نمیدن.انگار ما دلمون خوشه رفتیم پیششون برا خنده
سلام دوستان خواستم برای روز یکشنبه 8 تیرماه، اینترنتی از مطب دکتر یونسی وقت بگیرم. پیغام اومد از 8 تیرماه تا 13 تیرماه در مسافرت آلمان هستند. امسال کنگره انجمن نازایی اروپا مربوط به سال 2014 در مونیخ آلمان برگزار می شود. The European Society of Human Reproduction and Embryology the 30th Annual Meeting of ESHRE in Munich, Germany