2777
2789
عنوان

کسی مرکز ناباروری قم رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 85636 بازدید | 925 پست
سلام منم حدودا یک ماهی هست که رفتم مرکز ناباروری من خودم مشکلی ندارم ولی همسرم آزمایش اسپرمش خیلی داغون بود. قبلا پیش عبد خدا می رفتم که با داروهایی که داد آز شوهرم بدتر شد. منم از خانم دکتر یونسی وقت گرفتم. اورولوژم پیش دکتر مسلمی رفتیم که فقط چندتا ویتامین داد گفت تا سه ماه بخوره. اورولوژه خوبیه؟ کسی تجربه ای ازش داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان سلام یاسی جون خیلی وقت به تاپیکت سر نمی زنی به تاپیک بیماران خانم دکتر یونسی هم سر نمیزنی مشکی پوش جون خوبی عزیزم حالی از ما نمیپرسی من هم تقریبا شرایط تو رو دارم. آز شوشو بهتر شده، خانم دکتر گفت باید IUI کنم. فعلا یک ماهی ازش خواستم مستقیم اقدام کنم. اگه نشد ماه بعد برم IUI بیمارستان خاتم الانبیا تهران
من امروز سه شنبه رفتم مرکز .گفتم که جواب تی اس اچ خونم 3/3 بود رفتم مشاوره غدد گفت نرماله مشکلی واسه بارداری نیست بعدم نامه داد واسه مرکز اما بی انصاف ننوشته مشکلی نیست امروز تو مرکز گفتن باید تونامه مینوشته وبرای ما3/3 بالاست گفتم خوب الان که دکتر نیست منم باید 2یا3پریودی مراجعه میکردم اینجا الان دوباره کارم عقب میفته گفتن ما نمیتونیم کاری کنیم گفتم خب من میخوام آی یو آی بشم زودتر شما به من گفتین 2یا3 ماه الام 4 ماه شده بعدم میخوام دکترم یونسی باشه وتعیین جنسیت کنم گفت نمیشه چون شما ناباروری داری احتمال بارداریت کم میشه گفتم من که تایید نشده مشکل دارم نامشخصه میگه برو فردا بیا که دکتر هست منم گفتم نمیخوام دوباره بیام دکتر برجیس گفتن میخوای عصر بیا دکتر عزتی.
واسه همین میگم کار آدمو عقب میندازن یه ساعت پرونم دستشونه صدا نمیزنن بیکار نشستن موبایل بازی میکنن بعد رفتم میگم چرا صدا نمیزنین میگه پروندت مگه اینجاست انداختن توسبد کنارشون خانما.خیلی ناراحت وغمگینم.
دیگه خسته شدم میترسم هی کارم عقب بیفته اونوقت آی یوآیم جواب نده.بگین چیکار کنم.هرچی به شوهرم اصرار میکنم بریم تهران راضی نمیشه میگه اونجام میخوان از اول همین کارارو انجام بدن.میگم حداقل بریم مطب دکتر یونسی باز قبول نمیکنه میخوام برم سایت دکتر راجع به این دوتا موضوع تی اس اچ وتعیین جنسیت ازشون بپرسم.
یاسی جون سلام عزیز گلم من بشدت به دعای همتون محتاجم من اول ماه پری می شم. اگه تا اون موقع باردار نشم باید برم برای IUI پیش دکتر یونسی تو کاوپ بیماران دکتر یونسی اوضاع من مشابه آلاله جون هستش. آلاله جون امروز روز 4 پری بوده رفته بیمارستان خاتم برای سونو شنیدم یکی از فوق تخصص های قم دیگه نمیاد. خانم دکتر اسرافیلی فقط دو تا دیگه فوق تخصص دارند که از تهران میان اونجا. یکی میگفت بعضی از دکترای قم دارن اذیت میکنن. انشا الله اینجوری نباشه و به درد مردم برسند. تو هم عزیزم پی گیر باش. غصه نخور. اوضاع هممون همینه. صبور باش. ماه رمضون باید صبرمون رو بیشتر کنیم. قربونت بیا به تاپیک ما هم سر بزن. همیشه پی گیرت هستم.