2777
2789
عنوان

شوهرم اخلاقش عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید کلافه شده از این وضعیت...بعضی مردا وقتی خانمشون باردار میشن احساس میکنن دیگه مثل قبل بهشون توجه ...

اخه تازه دو ماهم تموم شده انقدری هم ک من بهش توجه میکنم هیچکس توجه نمیکنه

دقیقا اینم با همه شوخی و خنده شو داره ولی ب من میرسه اخلاقش عین سگ میشه

بی محلی کن عزیزم بخدا بذار اینقدر تو خودش بمونه تا کپک بزنه حالیش نیست تو بارداری باید حواسش بهت باشه هی ناز کن هی آه و ناله کن هی بهونه بگیر والا اصلا نرو سمتش تا بفهمه که الان یه موجود حساس کنارشه 

مشکل خاصی ندارین با هم؟چیزی بهش نگفتی که فکرشو درگیر کنی؟رابطه زناشوییتون اوکیه؟

نه مشکلی نداریم اخه...هیچی هم بهش نگفتم بخواد فکرش درگیر بشه رابطه هم اوکیه

اخه هیچ مشکلی با هم نداریم بیرون از خونه هم مشکلی نداره همیشه کارای روزانه ش رو تعریف میکنه...ب خاطر ...

نه عزیزمممممم😃

مردا یه وقتایی احتیاج به تنهایی دارن..

مطمئن باش هیچوقت از شما سرد نمیشه😍 بچه هم که ان شالله بیاد اعصابش میاد سرجاش و روز به روز مهربونتر میشه🤩

فقط فعلا زیاد باهاش تماس نگیر و پیام‌ نده..و زیاد باهاش دهن به دهن نشو..خودش میاد سمتت..خیالت راحت👌❤

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  
نه مشکلی نداریم اخه...هیچی هم بهش نگفتم بخواد فکرش درگیر بشه رابطه هم اوکیه

احتمالا سرکار درگیری ذهنی داره چند روز بیخیالش شو یعنی برات مهم نباشه رقتارش خودش خوب میشه

وای نگین منم اول بارداریمه هنوز...یعنی مردا تو بارداری بداخلاق میشن؟😢

والا شوهر من ک اخلاقش کلا عوض شد...قبل از بارداری انقدر نازمو میکشید الان اصن انگار نه انگار

بی محلی کن عزیزم بخدا بذار اینقدر تو خودش بمونه تا کپک بزنه حالیش نیست تو بارداری باید حواسش بهت باش ...

همین دیگه فکر میکنه فقط کارای خونه مهمه ک اونم انجام میشه...دیگه فکر نمیکنه استرس و عصبانیت روی جنین تاثیر میذاره

شاید اتفاقی محل کارش افتاده شاید دورتون شلوغه نمیتونه خلوت کنه باهات

خودمون دوتاییم دورمون شلوغ نیست ک هم خانواده من هم خانواده اون تهرانن ما شهرستانیم