سلام خانوما...شوهرم چند روزه اخلاقش عوض شده عصبی شده همش دعوا داره...مثلا یه موضوعی رو واسه مامانم توضیح داد تلفنی مامانمم زیاد متوجه نشده بود من چند دقیقه بعدش زنگ زدم ب شوهرم ک ببینم دقیقا چی گفته عصبی شد گفت چه دلیلی داره ک بخوام دوباره توضیح بدم یه بار گفتم دیگه بعدشم قطع کرد...یا مثلا بهش تو واتس اپ پیام دادم زنگ زده داد میزنه میگه میشه بهم پیام ندی نمیخوام بخونم و جواب بدم...ب نظرتون مشکلش چیه؟ هرچی بهش میگم چه مشکلی پیش اومده هیچی نمیگه...منم باردارم وقتی اینجوری میکنه عصبی میشم میریزم تو خودم گریه میکنم دلم برای نی نی توی شکمم میسوزه همش داره گریه های منو تحمل میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید کلافه شده از این وضعیت...بعضی مردا وقتی خانمشون باردار میشن احساس میکنن دیگه مثل قبل بهشون توجه نمیشه شاید با این کاراش یه جورایی میخواد جلب توجه کنه...منم بعضی وقتا شوهرم کلافه میشه خودمم دیگه کلافه شدم