2777
2789

قضیه اینه که من الان ۳ ماهه خونه مادرشوهرم نرفتم.حتی روز عید چون علنن بخاطر کرونا گفتن جایی نمیریم کسی نیاد چون پیریم و اینا.ماام گفتیم عب نداره همون تلفنی زنگ زدیم و تبریک گفتیم.ولی دختر خودشو دعوت کرده بود خونش شام به ماام هیچ نگف...خونمون هم روبروی هم دیگ.الانم تو این دوماه ۱۰ بار دخترش اومده خونش ولی من چون ناراحت بودم نرفتم و اونم نیومد...حالا تولد برادر شوهرمه زنگ زدن شوهرم گفتن بیاید...😫کجا پاشم برم اونا حتی ی بار دلشون برای دخترم تنگ نشده نیومدن بهش سر بزنن خاهرشوهرمم ۶ ماهه نیومده خونم...میخام بذارمشون کنار کلا ولی واسه برادرشوهرم ناراحتم الان نمیرم اون ازم کینه میگیره حالا

اگه برادرشوهرت خوبه برو ولی هی با خنده تیکه بنداز خوب پیرین هیچکسو راه نمیدادین به خواهرشوهرتم بگو کلک چکار کردی مامانت مارو را نمیداد تورو را میداد 😂😂😂😂

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برادرشوهرت خوبه برو ولی هی با خنده تیکه بنداز خوب پیرین هیچکسو راه نمیدادین به خواهرشوهرتم بگو ک ...

پیرم نیستن.فردای عید فهمید خونه مامان خودم رفتم گفت ما خونه هم پدر شوهرم رفتیم هم پدر خودم تو چرا فرق گذاشتی😑ولی خب خودش گف هیچ جا قرار نیس بریم چرا خودشون رفتن

اگه برادرشوهرت خوبه برو ولی هی با خنده تیکه بنداز خوب پیرین هیچکسو راه نمیدادین به خواهرشوهرتم بگو ک ...

افرین عجب تیکه ای خوشبحالت سر زبون داری

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
افرین عجب تیکه ای خوشبحالت سر زبون داری

یروز باید برای نی نی سایتیا کلاس اموزشی بزارم😂😂😂😂

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4431846/هرکی-آنلاین-بیاد-جون

بیا حوصله بخر بدون پول🎉🎉🎊🎊🎊🎆🎆😜😜😍😍

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫
یروز باید برای نی نی سایتیا کلاس اموزشی بزارم😂😂😂😂

اره بخدا یه تایپک بزن یادمون بده

من ک کلا لالم

ولی میدونی بعضی وقتا خدا یه حرفایی میذاره تو دهنم یهو میگم ک از صدتا تیکه بدتره خخخخ طرفم قشنگ ب خودش میگیره

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
اره بخدا یه تایپک بزن یادمون بده من ک کلا لالم ولی میدونی بعضی وقتا خدا یه حرفایی میذاره تو دهنم ی ...

اره والا من کلا اموزشام خوبه برای زندگی خیلیا جواب داده😂😂😂😂

یکمم ب من یاد بده خاهرشوهرم خیلی بیشوره

دقیقا چکار میکنه تا بت بگم 😂😂