2777
2789
عنوان

اونایی ک تاخیرقاعدگی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 33 پست
با فولیکول چند و کدوم طرف و دوره چند پریودی امپول زدی؟

رفتم دکتر فولیکول 16 داشتم طرف راست. امشب بهم گفت یه چیز 14 میلی دارم توتخمدون راستت میبینم نمیدونم جسم زرد یا فولیکول ازاد شده. بعدم چون لکه بینی شدید دارم گفت ازمایش بدم خارج رحمی نباشه 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با فولیکول چند و کدوم طرف و دوره چند پریودی امپول زدی؟

من چون پریودم بهم ریخته بود معلوم نشد روز چندم بود 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
رفتم دکتر فولیکول 16 داشتم طرف راست. امشب بهم گفت یه چیز 14 میلی دارم توتخمدون راستت میبینم نمیدونم ...

من خارج رحمی باردار بودم..

ازمایش بتا بده حتما فردا اگ بالای ده باشه بارداری خارج رحمیه حتما زودتر پیگیری کن

قرص چی خوردی؟

🌷
من خارج رحمی باردار بودم.. ازمایش بتا بده حتما فردا اگ بالای ده باشه بارداری خارج رحمیه حتما زودتر ...

خب اخه آمپول اچ سی جی زدم ب هرحال مثبت میشه

من خارج رحمی باردار بودم.. ازمایش بتا بده حتما فردا اگ بالای ده باشه بارداری خارج رحمیه حتما زودتر ...

نه قرص نخوردم

علائمت چی بود

خب اخه آمپول اچ سی جی زدم ب هرحال مثبت میشه

خب هر دو روزی چک میکنی اگ رشد کنه بارداری 

فک نکنم امپول ربطی به عدد بتا داشته باشه نمیدونم دقیق از ازمایشگاه بپرس

لکه بینی علائم خارج رحمی هست

🌷
خب هر دو روزی چک میکنی اگ رشد کنه بارداری  فک نکنم امپول ربطی به عدد بتا داشته باشه نمیدونم دق ...

ینی چجوری تو 7/8 روز مثبت بشه 😂 دکتر میگه اگه خارج رحمی باشه از ماه قبل مثلا نه برا این ماه فک نکنم باشه مگه میشه اخه حالا باز آزمایش میدم

قرص کلومیفن لتروزول اینا؟ اخه شنیدم قرصای هورمونی علت خارج رحمیه

نه اصلا، طبیعی فولیکول داشتم. فقط امپول ازاد سازی زدم 

پس چجور تو چهارده روز بی بی چک مثبت میشه واس سه چهارروز دیگ

نمیدونم حالا فردا میرم ازمایش میدم ببینم چیه