2777
2789

من پتوسم رو تو خاک میزنم پشه گلدان میوفته .. چند سری خاکشو عوض کردم گلدونشو جاشو ولی هربار بازم میبینم داخلش هست . میخوام تو آب نگهداری کنم .میتونم بزارمش تو آب برای همیشه ؟؟؟؟ یا ریشش میپوسه؟؟؟

مرسی راهنماییم کنین😊❤

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾

اینکارو نکن دوحبه سیر پوست بکن بذار تو خاکش بعد یه مدت پشه ها میرن دربیار

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکم قهوه دم شده خود پسمونده اش رو بریز تو خاک پشه نمیزنه من ۲ ساله تو اب پتوس دارم بزار عکس ب ...

پس منم میزارم تو آب 

آره بزار😍

اینکارو نکن دوحبه سیر پوست بکن بذار تو خاکش بعد یه مدت پشه ها میرن دربیار

حبه سیرم گذاشتم . دستمالو آغشته به پشه کش کردم گذاشتم رو خاکش ... سیب زمینی دارچین همه کار کردم ولی بازم نمیرن. دیگه نمیدونم چیکار کنم

هرچی تلاش میکنم عکس لود نمیشه😑😣

اشکال نداره گلم 

پس منم قلمه میزنم تو آب . شاید از ریشش باشه نمیدونم

حبه سیرم گذاشتم . دستمالو آغشته به پشه کش کردم گذاشتم رو خاکش ... سیب زمینی دارچین همه کار کردم ولی ...

همون بذار تو اب دیگه منم یه گلم اینطوری نابود شد اون موقع سیر بلد نبودم 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂