2777
2789
عنوان

محدودش كردم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 47 پست
چند ساله ازدواج کردی من وضعم بدتر از شما بچه هم اوردم

ما چند ماهه اومدیم خونه خودمون. دیگه دیدم جهازم داره خاک می خوره تو این خونه، اینم عرضه نداره عروسی بگیره اومدم سر خونه زندگیم.

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

شوهرت معتاده.شوهر من اینجوری شده ۲ ۳ ساله تازه فهمیدم مواد مصرف میکنه

بعید هم نیست معتاد باشه. حالا به هر چیزی. بسکه عیاشی می کنه با دوستاش شب ها.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما چند ماهه اومدیم خونه خودمون. دیگه دیدم جهازم داره خاک می خوره تو این خونه، اینم عرضه نداره عروسی ...

منم خرج شوهرمو بچمو میدم .میره سرکار ولی پول نمیاره.دویتای من با شوهرشون کردی تفریح عکس میزارن.جدسدا گستاخ شده.نه پول داره نه قیافه داره .من ۱۱ ساله ازدواج کردم.نمیدونستم اینجوری میشه اصلا بچه نمی کردم بعد از ۸ سال بچه آوردن.صبح تا شب کار میکنم .حقوق شما چقدر هست

منم خرج شوهرمو بچمو میدم .میره سرکار ولی پول نمیاره.دویتای من با شوهرشون کردی تفریح عکس میزارن.جدسدا ...

وقتی یه نفر تو خونه کار کنه دیگه پول تفریح می مونه مگه؟ به خدا دوستم دوست پسر داشت ولی با یه خواستگار توپ ازدواج کرد..گفت ولم کن بابا دنیا همینه من می خوام خوشبخت باشم..اون وقت من با این همه موقعیت و پول باید گیر همچین آدمی بیوفتم..

مال منم قیافه نداره. همیشه لباساش پاره س. یه بار رفتیم مهمونی با دمپایی اومد منم دیگه هیچ وقت باهاش هیچ جا نرفتم. 

حقوق ثابت من 7 تومنه با اضافه کاری. البته پورسانت هم دارم که معمولا بیشتر از ده میلیونه.

وقتی یه نفر تو خونه کار کنه دیگه پول تفریح می مونه مگه؟ به خدا دوستم دوست پسر داشت ولی با یه خواستگا ...

حقوقت ماشالله خوبه .حقوق من ۳ هست .ساعت کاری تون چجوریه.دوستای من گشتم دنبال پسر خانواده دار پولدار منه ساده پول برام مهم نبود.

نه عزیزم به خدا اینقدر دوستام خوشبختن  با هم سفر می رن با هم عشق و حال می کنن  حسرت همه ...

شما به همسرت بگو میخام سرکار نرم

اونوقت مجبوره خودش بره اما الان میگه پول زنم هس 

خواهرشوهر منم شوهرش اینجوریخع خیلی بی مسئولیته دوتا بچه داره مستاجره اما عین خیالش نیس یه ماشین داشت اومد َطلاهای زنشو گرفت فروخت تا گوشیشم فروخت داد به یه ماشین کهنه الانم قرون پول نداره فکر گردش و عشق و حاله😕 سرکار هم نمیره پیش نامزدم کار میکرد انقد نیومد انقد دیر اومد دیه نامزدم گف نیا با حرص و جوش میای سرکار زودم برمیگردی

الان بیکاره یه قرون هم نداره دنبال عشق و حاله که با ماشین جدیدش بگرده کیف کنه 

دوتا بچه هاشم نه لباسی براشون میگیره نه برا زنش خرج میکنه هیچی بیچاره خواهرشوهرم انقد حرص خورده انقد غصه میکنه پیر شده دیگه

اما اگه یه دوهفته بگذره باز یه کاری پیدا میکنه میره چون زنش که کار نمیکنه مجبوره از هر جایی شده یکاری پیدا کنه و بره 

شمام چن بار بهش بگو میخوام دیگه نرم سرکار بذار کاری که نصف و نیمه گذاشته رو ادامه بده و کارشو راه بندازه 

ولی همه اطرافیان من با آدمای درست و حسابی ازدواج کردن و خیلی خوشبختن..

عزیزم هیچوقت همچین حرفی رو نگو همه از جا درد میکشن من خودم تو طایفه خوشبخترین دخترم ولی کسی خبر نداره که تو خونه چی میکشم که راضی نیستم کسیو ببینم

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
حقوقت ماشالله خوبه .حقوق من ۳ هست .ساعت کاری تون چجوریه.دوستای من گشتم دنبال پسر خانواده دار پولدار ...

ساعت کاریم زیاده تقریبا. از ساعت 9 تا 5 بعد از ظهر. 

ولی خدا شاهده اینقدر خوب مدیریت می کنم که کسی باورش نمی شه من شاغلم. 

شما به همسرت بگو میخام سرکار نرم اونوقت مجبوره خودش بره اما الان میگه پول زنم هس  خواهرشوهر م ...

آخه چجوری نرم سر کار؟ یک سال درس خوندم تا آزمون قبول بشم بیام این شرکت..کلی زحمت کشیدم خودم و از یه کارمند ساده کشیدم بالا..

بعد خیلی راحت به خاطر این آقا که هیچ کاری از دستش برنمیاد بیام بیرون؟

عزیزم هیچوقت همچین حرفی رو نگو همه از جا درد میکشن من خودم تو طایفه خوشبخترین دخترم ولی کسی خبر ندار ...

بازم بالاخره درداشون مثل من نیست که برای یه شاخه گل از همسرشون حسرت بخورن..این فقط زبونی می گه دوستم داره عاشقمه..ولی عمل مهمه 

آخه چجوری نرم سر کار؟ یک سال درس خوندم تا آزمون قبول بشم بیام این شرکت..کلی زحمت کشیدم خودم و از یه ...

نه عزیزم منظورم این نیس بیای بیرون 

الکی به همسرتون اینجوری بگید مثلا بگید از ماه دیگه یا از دوماه دیگه نمیرم 

ساعت کاریم زیاده تقریبا. از ساعت 9 تا 5 بعد از ظهر.  ولی خدا شاهده اینقدر خوب مدیریت می کنم که ...

ساعت کاری تون زیاد نیست همون ۸ سالته دیگه.شوهرت غذا نمیپزه ؟ تو خونه چیکار  میکنه بگو اون رو تمیز کنه حداقل .آدم سالمی هست ؟ از نظر خیانت و اینا میگم

بازم بالاخره درداشون مثل من نیست که برای یه شاخه گل از همسرشون حسرت بخورن..این فقط زبونی می گه دوستم ...

من۷ ساله ازدواج کردم فقط یه بار با جنگ دعوا رفت گل خرید تازه هیچوقت هم نمیگه دوست دارم 

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام