2777
2789
عنوان

محدودش كردم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عصبانیت و بدرفتاریش و میاره تو خونه..کلا اعصاب درست حسابی هم نداره یهو قاطی می کنه.

شرایط طلاق نداری این ادم پیرت میکنه بحث یه عمر زندگیه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
خب وقتی حرف شمارو قبول نمیکنه باید شخص دیگری باهاش صحبت کنه  معمولا تو این موارد مشاور بهترین ...

چشم این راه و هم پیگیری می کنم 

بیشتر دلم می خواست محدود شه و بی پول بشه، منم برم درخواست طلاق بدم یه کم بترسه..

ولی حتما با یه مشاور هم صحبت می کنم و می برمش

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

هیچوقت این حرفو نزن  معلوم نیس کی تو دلش چه مشکلی داره خیلیا هستن که از نظر بقیه خوشبختن ظاهر ...

نه عزیزم به خدا اینقدر دوستام خوشبختن 

با هم سفر می رن با هم عشق و حال می کنن 

حسرت همه چیز روی دلم مونده 

باهاش سفر می ریم با همه دعوا داره، با مردم تو خیابون دعوا داره، با رستورانی دعوا داره 

منم دیگه خسته شدم خیلی وقته همه جا خودم تنها می رم 

آرامش دارم این طوری 

داره یه کاری و راه می ندازه جواز کسب هم گرفته، البته با پول بنده. ولی نمی ره پیگیری کنه اصلا.

خب چرا با ادم بیکار و بی مسئولیت ازدواج کردید انافا قبول کنید اشتباه از خودتون بوده 

چون اومد بهم گفت فرصت بدین بهم کار راه بندازم 

منم آدمی نبودم که بگم همسر آینده م باید همه چیز داشته باشه..گفتم اشکالی نداره دو تایی با هم می سازیم..

کاری که خودم دارم شب و روز می کنم..

ولی ایشون بد تا کرد با من..

شرایط طلاق نداری این ادم پیرت میکنه بحث یه عمر زندگیه 

بهم حق طلاق نداده. فقط تنها انصافی که در حقم کرده اینه هر چی پول دادم تا الان به نام خودم شده.