2777
2789
عنوان

وای بر من😕

159 بازدید | 22 پست

ادم نشسته داره زندگیشو میکنه یهو ی جوری میل ب خوراکی ترش پیدا میکنه ک انگار حاملست😕😂

ی روز هوس لواشک ی روز هوس کیک شکلاتی 

شمام اینجورین یا تنهام؟😕

←   beautiful soul🧚🏻‍♀   goftino.com/c/MwzhmH

منم همینم

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای بر من  

من خیلی اوضام بدتر از این حرفاست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه

مصرفت چیه😂

من بیشتر شیرینی هوس میکنم یه شیرینی فروشیه کیفیتش عالیه فقط هوس شیرینیای اونو دارم

گاهی ام شوری دلم میخاد چیپس پفک تخمه😂

ترشی ام که داخل یخچال موجوده 

خلاصه همه رقمی میزنیم داداچ

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

من بیشتر شیرینی هوس میکنم یه شیرینی فروشیه کیفیتش عالیه فقط هوس شیرینیای اونو دارمگاهی ام شوری دلم م ...

نوش جونت 

من ک‌ معتادم😕😂

←   beautiful soul🧚🏻‍♀   goftino.com/c/MwzhmH

اصلا نمیشه از لواشک گذشت

جوووون عالیه اگه کنارش....باشه  

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه

نوش جونت من ک‌ معتادم😕😂

حالا البته سعی کن کنترل کنی زیادم خ ب نیس هله هوله ها